Mergi direct la conținut »
Bărbat atacat cu bâte în Brăila. Hoții i-au furat 50.000 de euro
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Bărbat atacat cu bâte în Brăila. Hoții i-au furat 50.000 de euro

Bărbat atacat cu bâte în Brăila. Hoții i-au furat 50.000 de euro

Jaf produs în plină stradă, în Brăila. Mai mulți indivizi cu cagule și înarmați cu bâte au atacat un bărbat de la care au furat 50.000 de euro, bani cu care voia să cumpere un apartament. Polițiștii fac acum cercetări pentru a-i identifica pe autorii furtului.

De Răzvan Mihalașcu,

Surse din rândul anchetatorilor au precizat că un bărbat de 34 de ani se pregătea să cumpere un apartament și avea asupra sa suma de 50.000 de euro. A fost, însă, atacat de mai mulți indivizi care aveau fețele acoperite cu cagule și erau înarmați cu bâte. După ce l-au bătut și l-au lăsat fără bani, agresorii au dispărut, relatează Mediafax.

Bărbatul agresat a anunțat Poliția după ce a fost jefuit. El a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Polițiștii brăileni susțin că în acest caz există un cerc de suspecți.

„Am fost anunţaţi că un bărbat de 34 de ani a fost agresat în timp ce se afla pe bulevardul Independenţei. Victima a fost lovită şi a fost dusă la spital. Se fac cercetări pentru tâlhărie calificată. Există un cerc de suspecţi, se fac cercetări sub supravegherea procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Belciugan, conform sursei citate.

Tâlhăria a avut loc joi, 9 mai, notează obiectivbr.

Nu este prima astfel de tâlhărie comisă în Brăila. În aprilie, doi gălățeni au pândit mașina unui afacerist, de unde au furat o geantă în care se aflau 500.000 de lei.

Hoții au fost prinși în scurt timp, însă anchetatorii au recuperat parțial suma de bani sustrasă.


Citește și:

Vouchere de 500 de lei pentru românii care vor să își schimbe televizoarele prin programul Rabla pentru electrocasnice. Care sunt condițiile pentru a beneficia de program


 

Close
Închide
  Close