Mergi direct la conținut »
Jaf de 500.000 de lei la Brăila. Hoții au furat geanta cu bani din mașina unui afacerist |FOTO
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Jaf de 500.000 de lei la Brăila. Hoții au furat geanta cu bani din mașina unui afacerist |FOTO

Jaf de 500.000 de lei la Brăila. Hoții au furat geanta cu bani din mașina unui afacerist |FOTO

Un jaf de 500.000 de lei a avut loc luni dimineață, pe o stradă din Brăila. Hoții au spart luneta unei mașini de lux și au dispărut cu geanta cu bani aflată în portbagaj. Mașina aparține unui afacerist din oraș care ar fi derulat afaceri cu țigări.

De Mihai Niculescu,

Potrivit păgubitului, banii erau încasările din ultimele zile, care urmau să fie depuși în bancă. Hoții au acționat în mai puțin de două minute, cât timp a lăsat mașina în poarta casei unde își are sediul firma acestuia. Mai mult, geamul ar fi fost spart cu focuri de pistol, pentru că sub autoturism s-au găsit tuburi de cartușe, a declarat la Digi24 avocatul păgubitului.

Potrivit obiectivbr.ro, furtul a fost sesizat la 112 luni dimineață, în jurul orei 9.

Reclamantul ar fi spus că i s-au furat de 500.000 lei (5 miliarde lei vechi), aflați într-o maşină parcată pe strada Miron Costin.

La acest moment, filtre de poliţie sunt prezente în tot orașul. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate situaţia de fapt şi dacă, într-adevăr, este vorba despre suma menţionată de pagubitul jafului.

Maşina de lux se afla pe strada Miron Costin. Autoturismul i-ar aparține patronului unei firme de distribuție țigări, iar banii furați provin din încasările din ultimele zile. Păgubitul ar fi oprit pentru câteva minute pe strada respectivă, unde se află sediul firmei sale. A auzit alarma mașinii iar când a ieșit în stradă a observat că luneta era spartă, iar din interior lipsea geanta cu bani, arată sursa citată.

Sursa foto: obiectivbr.ro


Citește și: ”Prinții” dezmoșteniți ai unuia dintre cei mai bogați români i-au rupt degetul și i-au furat laptopul omului de încredere pe care tatăl lor l-a lăsat să execute testamentul!


 

Close
Închide
  Close