Mergi direct la conținut »
Bărbat bătut în Arad, după ce copilul său a fost la un pas să fie lovit pe trecerea de pietoni. Imagini șocante
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Bărbat bătut în Arad, după ce copilul său a fost la un pas să fie lovit pe trecerea de pietoni. Imagini șocante

Un bărbat din Lipova, Arad, a fost bătut cu bestialitate în mijlocul străzii, sub ochii copilului său de câțiva ani. Victima a avut ”tupeul” să-l apostrofeze pe șoferul care a fost la un pas să lovească micuțul, pe trecerea de pietoni!

De Mihai Niculescu,

Incidentul în trafic a avut loc acum câteva zile în Lipova, județul Arad și a fost filmat de camerele de supraveghere stradale. În imagini se observă cum autoturismul de culoare închisă nu dă prioritate micului pieton, care traversează prin spatele mașinii, pe trecerea de pietoni.

Tatăl copilului se afla de cealaltă parte a străzii, și le atrage atenția ocupanților mașinii, care coboară nervoși din autoturism și îl iau la bătaie. Șoferul dubei din spate se dă și el jos din mașină, cu intenția să-l scape de ploaia de lovituri pe nefericitul pieton. Potrivit DIGI24, indivizii violenți au fost reținuți pentru 24 de ore.

EXCLUSIV: Polițist premiat cu ”Distincție de onoare”, reclamat la Parchet și dat în judecată pentru tortură. Victima cere daune de 100.000 de euro

Close
Închide
  Close