Mergi direct la conținut »
Bărbat omorât cu un singur pumn în Dâmbovița. Motivul de la care a pornit scandalul fatal
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Bărbat omorât cu un singur pumn în Dâmbovița. Motivul de la care a pornit scandalul fatal

Bărbat omorât cu un singur pumn în Dâmbovița. Motivul de la care a pornit scandalul fatal

Un tânăr din localitatea Bungetu din Dâmbovița a fost arestat preventiv, după ce a omorât cu un singur pumn un bărbat cu care se certase. Suspectul l-a lovit atât de tare încât i-a provocat victimei o fractură la coloana vertebrală cervicală.

De Răzvan Mihalașcu,

Bărbatul de 37 de ani este bănuit de infracțiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, relatează reporterpenet.

„Bărbatul este bănuit că, în ziua de 13 iunie, ar fi lovit victima cu pumnul în zona frunții, provocându-i o fractură la coloana vertebrală cervicală”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmbovița.

Potrivit anchetatorilor, între agresor și victimă, un bărbat de 50 de ani din localitatea Văcărești, ar fi existat un scandal în urmă cu câteva zile, izbucnit din cauza consumului de alcool. Motivul: omul nu a vrut să-și retragă plângere penală pentru lovire sau alte violențe împotriva tânărului.

Bărbatul de 37 de ani a fost reținut, iar magistrații Tribunalului Dâmbovița au decis ca acesta să fie plasat în arest preventiv pentru 30 de zile.

sursă foto: Pixabay


Citește și:

Nota 3! Profesoara Daniela Pârjol povestește cum doi copii săraci din Vrancea “au primit la finalul anului 3, exact nota care trebuia ca să rămână repetenți, pentru ca școala să fie sigură ca va crește la anul numărul de clase, norma și banii”!

Close
Închide
  Close