Mergi direct la conținut »
Ajutor nesperat pentru bătrânii din satele risipite din Munții Apuseni. Pompierii le-au adus în ranițe mâncare și apă / FOTO Galerie foto
13imagini
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Ajutor nesperat pentru bătrânii din satele risipite din Munții Apuseni. Pompierii le-au adus în ranițe mâncare și apă / FOTO

Ajutor nesperat pentru bătrânii din satele risipite din Munții Apuseni. Pompierii le-au adus în ranițe mâncare și apă / FOTO

Nouă familii de bătrâni, care trăiesc în trei cătune risipite din Munții Apuseni, au primit, marți, ajutoare din partea pompierilor. Militarii de la secțiile Brad și Ilia le-au dus mâncare și i-au ajutat la treburile gospodărești.

De Răzvan Mihalașcu,

„Pentru a ajunge la locuitorii izolaţi din localităţile Deleni, Prihodişte şi Brăşeu, pompierii au parcurs 46 de kilometri cu autospeciale de primă intervenţie, iar următorii aproximativ 4 kilometri au fost străbătuţi pe jos”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, Anemona Doda.

Potrivit Agerpres, pompierii au umplut raniţele cu pâine, făină, ulei, fructe, orez, zahăr, biscuiţi, dulciuri, apă şi petrol lampant şi le-au oferit oamenilor care aveau nevoie de ele. Unde a fost cazul, militarii i-au ajutat pe bătrâni la unele treburi în gospodărie.

În gospodăria unei bătrâne, pompierii hunedoreni au spart lemne pentru ca pensionara să aibă cu ce să se încălzească.

De asemenea, militarii au desfășurat o acțiune pentru a se asigura că oamenii știu cum să prevină izbucnirea unui incendiu în gospodării.

În România, unul din doi vârstnici sunt afectați de singurătate, sentiment ce conduce la efecte dezastruoase asupra sănătății fizice, psihice și a calității vieții acestora.

sursă foto: ISU Hunedoara


Citește și:

Ministerul Sănătății confirmă investigația Libertatea despre falsul medic ginecolog: ”Diploma de licență și actul de rezidențiat sunt false!”

Declarație halucinantă a purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean Ilfov: “Patronul Spitalului, Consiliul Județean”! Libertatea dă cuvântul adevăratului patron, pacientele cusute de medicul cu diplomă falsă! AUDIO: „Sunt șocată!”

Rețeaua doctorilor falși se extinde și în spitale publice! O femeie de 30 de ani și-a inventat o diplomă de medic și lucrează de 10 ani la Secția de Ginecologie a Spitalului de Urgență Ilfov!

„Nu figurează în baza noastră de date”, spune Colegiul Medicilor despre Raluca Daniela Bîrsan, femeia care a lucrat 10 ani la Secția de Ginecologie a Spitalului de Urgență Ilfov cu o diplomă falsă


 

 

 

Close
Închide
  Close