MENIU CAUTĂ
15 Noi. 2017 19:06

Biciclete ieftine de Black Friday 2017. Vezi de unde încep prețurile

Distribuie

Cei care vor să facă mișcare în aer liber au început să caute biciclete ieftine de Black Friday 2017, în speranța că vor găsi cea mai bună ofertă. Chiar dacă se instalează frigul și iarna dă semne că se apropie, n-ar strica să vă cumpărați de pe acum o bicicletă pentru a vă bucura de ea la primăvară.

De Black Friday 2017, marile magazine au venit cu oferte pentru toate buzunarele, așa că iubitorii sportului pe două roți au de unde alege.

Biciclete ieftine de Black Friday 2017. Vezi care sunt cele mai accesibile biciclete pentru copii

Părinții care sunt în căutarea de biciclete pentru copiii lor pot cumpăra una la preț promoțional de Black Friday 2017. De exemplu, bicicletele pentru copii din oferta cel.ro au prețuri care pornesc de la 169 de lei.

Puteți găsi biciclete pentru copii și la emag.ro. Cel mai ieftin model costă 350 de lei. Prețul unei biciclete poate depăși chiar și 1.000 de lei, în funcție de dotări și de firma producătoare.

Biciclete ieftine de Black Friday 2017. Cât costă o bicicletă polivalentă

Marile magazine cu articole sportive oferă reduceri semnificative de Black Friday 2017. De exemplu, în oferta Decathlon, o bicicletă de tip mountain bike are un preț de pornire de 479 de lei.

De asemenea, o bicicletă polivalentă, care poate fi folosită în parcuri, pe drumuri asfaltate și neasfaltate, are un preț de pornire de 549,9 lei.

Cei care vor să-și cumpere o bicicletă pentru oraș de Black Friday 2017 e bine să știe că prețurile pornesc de la 539,9 lei.

Și modelele pliabile sunt la promoție. O bicicletă care poate fi ușor transportată ușor în portbagajul mașinii costă 999 de lei.

Prețurile cresc pe măsura dotărilor și calității pieselor din care sunt construite vehiculele pe două roți. Așa se face că o bicicletă dotată cu un cadru din fibră de carbon, concepută pentru competiții de ciclism, poate să ajunge să coste aproape 11.500 de lei.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru biciclete ieftine, e bine să consultați lista magazinelor participante la Black Friday 2017.


Citește și EXCLUSIV / Și-a violat fiica, a lăsat-o gravidă și s-a lăudat la birt, în fața amicilor. Fata abuzată îl apără și dă vina pe altcineva


 

Comentarii