De Bobi Neacșu,

În 2018 Ludovic Zetocha a fost încarcerat în Penitenciarul Begijnenstraat, însă autorităţile judiciare belgiene au solicitat în 2019 Curţii de Apel Oradea să recunoască hotărârea instanţei din Belgia, iar bărbatul să fie transferat într-un Penitenciar din România. Bărbatul a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova de unde a atacat soluţia, prin apel.

Criminalul vrea să se întoarcă în Belgia întrucât condiţiile de detenţie din penitenciarele belgiene sunt cu mult mai bune decât în România, iar deţinuţii pot beneficia de eliberarea condiţionată după ce au ispăşit jumătate din anii de detenţie în timp ce în România trebuie să ispăşească două treimi din pedeapsă, scrie Adevărul.

De asemenea, Zetocha a cerut reducerea pedepselor, invocând faptul că pentru omor calificat, de pildă, Codul penal românesc o pedeapsă de maxim 25 ani de detenţie.

Ludovic Zetocha a ucis-o sălbatic pe fosta sa iubită, Dorina Ştef, 37 de ani, în noaptea de 26-27 mai 2015, în locuinţa unui vecin al acesteia, din Belgia. Cei doi se cunoscuseră în iarna acelui an, după ce Dorina Ştef divorţase de un italian. Femeia era originară din Bihor, acolo unde îl şi cunoscuse pe Ludovic.

Citeşte şi:

ÎNREGISTRĂRI AUDIO | Cum sunt tratați copiii de 8 ani dintr-o clasă: „Ia dă-ți o palmă în capul ăla sec! Dă-ți o palmă așa în cap!”

Consultările de la Cotroceni s-au încheiat. Propunerile de premier sunt Remus Pricopie (PSD-Pro România), Ludovic Orban (PNL) şi Dacian Cioloş (USR)

Președintele ICR a numit la șefia departamentului economic o persoană fără studii economice superioare

Ce faceau in castel Ilie Năstase si Albert de Monaco. Prințul mereu ii spunea: «Dacă află tata, ne omoară pe amândoi!»
GSP.RO

Ce faceau in castel Ilie Năstase si Albert de Monaco. Prințul mereu ii spunea: «Dacă află tata, ne omoară pe amândoi!»

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală
HOROSCOP

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală