MENIU CAUTĂ
18 Noi. 2016 04:05

Black Friday 2016. Geci de iarnă de la 30 de lei

Distribuie

Dacă în mod normal cele mai ieftine geci de iarnă le poți găsi abia la reducerile de la sfârșitul lunii ianuarie, de Black Friday 2016 ai putea avea parte chiar de un preț mai bun. 

La Decathlon, de Black Friday găsești unele dintre cele mai mici prețuri, iar unele jachete pornesc chiar de la aproximativ 30 de lei.

decathlon black friday

Și la Mini Prix găsești o ofertă bună de geci de iarnă, iar prețurile sunt la fel de avantajoase.

mini prix black friday

Emag nu se lasă mai prejos și anunță reduceri substanțiale, inclusiv la gecile de iarnă.

emag black friday

La ZorileStore.ro, Black Friday 2016 durează până luni, iar reducerile vor fi aplicate la toate produsele, inclusiv cele de sezon.

fashion days black friday

Și pe Fashion Days puteți găsi reduceri de până la 90% la gecile de iarnă, dar și la multe alte produse de sezon, cum ar fi cizmele UGG.

De când a apărut Black Friday în România și până azi, nu mai puțin de 43 de lanțuri de magazine au ajuns să înceapă sezoane de reduceri considerabile.

Reducerile Flanco de Black Friday 2016! 300.000 de produse în stoc și reduceri de 80%

Ce produse sunt cele mai căutate de Black Friday

Lista de cumpărături întocmită de români pentru Black Friday, conţine, în medie, două-trei produse, cele mai multe din categoria televizoarelor (40%),electrocasnicelor mici (39%) şi telefoanelor mobile (22%), arată cel mai recent studiu al unei companii de cercetare de marketing în zonele de brand, media şi de comunicare.

La mare căutare sunt şi maşinile de spălat (18%) şi frigiderele (17%). Aproape jumătate dintre respondenţi şi‑au propus să cumpere ceva la reducerile anunţate pentru Black Friday 2015, de aproape trei ori mai mulţi comparativ cu ediţia din 2012.

Citește și: Ce reduceri au magazinele de Black Friday 2016: Casele și facturile intră la promoție

Citește mai multe despre Black Friday și geci de iarna pe Libertatea.

Comentarii