MENIU CAUTĂ
19 Noi. 2016 15:52

Black Friday 2016. Românii au cumpărat televizoare, vacanțe și diamante

Distribuie

Chiar dacă reducerile de Black Friday 2016 continuă și în weekend, marile magazine au tras deja linie după prima și cea mai importantă zi. 

Valoarea totală a comenzilor înregistrate de Black Friday de către cel mai mare retailer din România, eMag, a depăşit 300 de milioane de lei (66,7milioane euro). Potrivit informaţiilor afişate de retailer, au fost vândute peste 32.000 de televizoare, 113 bijuterii cu diamante şi aproape 13 kilograme de aur.

În ceea ce privește EvoMAG, magazinul online a înregistrat vineri, până la ora 17:00, peste 10.000 de comenzi, fiind epuizat aproape jumătate (peste 45%) din stocul de produse alocat pentru Black Friday.

Înregistrăm o creştere de 70% a valorii medii a unei comenzi, în comparaţie cu cea de anul trecut de Black Friday. De asemenea, observăm că românii încep să cumpere produse cu o valoare mai mare, pe fondul creşterii nivelului de trai şi a puterii de cumpărare', a declarat directorul general al evoMAG, Mihai Pătraşcu.

Și Vola.ro a avut succes cu ofertele de Black Friday. Românii au achiziţionat de Black Friday vacanţe şi bilete de avion online în valoare de 1 milion de euro de la agenţia de turism Vola.ro, preferând în special city break-urile la Roma sau Praga, în timp ce alţii şi-au aranjat vacanţa pentru vara viitoare, în Skiathos (Grecia), Kemer (Turcia) şi Silema (Malta).

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop marți 22 ianuarie 2019. Balanțele au parte de o șansă nesperată
Loading...
Comentarii