MENIU CAUTĂ

Black Friday 2017 la Digi Mobil

Distribuie

Retailerul online eMag a anunțat că va comercializa abonamente Digi Mobil în cadrul campaniei de reduceri Black Friday 2017 care va începe pe data de 17 noiembrie. 

eMag va vinde abonamente Digi Mobil de Black Friday 2017.  Vor fi 3.000 de abonamente Digi Mobil Optim Nelimitat cu 4,8 euro pe lună și cu 50% reducere în primul an.

Abonamentele Digi Mobil care se vor vinde de Black Friday 2017 vor avea convorbiri nelimitate în orice rețea fixă sau mobilă și internet mobil nelimitat pentru clienți.

eMag.ro a prezentat deja zece oferte de care pot beneficia utilizatorii care comandă produsele vineri. Per total, vor fi două milioane de produse în ofertă, iar valoarea totală a reducerilor va ajunge la 40 de milioane de euro.

Black Friday 2017 a început în majoritatea magazinelor din România în noiembrie. Magazinele au produse multe și mai intersante la reducere, au stocuri mai mari şi oferă super reduceri de preț. Astfel, doar de Black Friday găsești în magazine produsele tale preferate la reduceri de până la 70%.


Lista magazinelor participante la Black Friday 2017. Unde găsești promoții

Black Friday 2017 la eMag: 50.000 de televizoare, 60.000 de telefoane și plata în 60 de rate fără dobândă. Compania are la promoție și bilete de avion, autoturisme, aur și abonamente la Digi Mobil

Cât costă Iphone 8 de Black Friday 2017. Oferte pe toate gusturile

Telefoane pe care să le cumperi de Black Friday 2017


 

Citește mai multe despre Black Friday, Digi Mobil și Oferte Digi Mobil pe Libertatea.

Comentarii