MENIU CAUTĂ
17 Noi. 2016 13:59

Black Friday atacă pe toate fronturile: electro-IT, imobiliare, turism, energie, auto, produse naturiste și mâncare gătită

Distribuie

Black Friday, un eveniment dedicat, în principal, retail-ului electro-IT, a atras, pe piața locală, și companii care activează în alte domenii, de la imobiliare, turism, energie și până la auto sau tratamente naturiste. Astfel, românii au ocazia, în acest an, să achiziționeze locuințe, vacanțe, mașini sau produse naturiste și suplimente alimentare la prețuri mai mici cu până la 90%, dar și să scape de plata facturii de energie electrică timp de șase luni.

eMAG, cel mai mare retailer online din regiune, și-a obișnuit clienții ca în fiecare an, de Black Friday, să introducă reduceri inedite. Astfel, de la mașini sau lingouri de aur, disponibile în anii anteriori, compania va vinde, vineri, 18 noiembrie, 1.000 de pachete promoţionale E.ON Lite. Oferta asigură gratuitate la energie electrică pentru șase luni și, după această perioadă, un preţ special de furnizare, de 0,19 lei /kWh. Pachetele sunt destinate consumatorilor casnici, care încheie contracte de furnizare de energie electrică pe o perioadă un an, cu posibilitate de prelungire.

Mai multe pe vocea.biz

Citește mai multe despre Black Friday și oferte pe Libertatea.

Comentarii