Mergi direct la conținut »
Cadouri primite de invitaţii la nunta regală, scoase la vânzare pe internet
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Cadouri primite de invitaţii la nunta regală, scoase la vânzare pe internet

Cadouri primite de invitaţii la nunta regală, scoase la vânzare pe internet

Mai multe cadouri primite de câteva zeci de persoane invitate să asiste la nunta regală a prințului Harry cu Meghan Markle au fost scoase la vânzare pe internet.

Andreea Archip, trimisul special al Libertatea în Londra, vă oferă toate detaliile despre nunta regală, dar și cum petrece poporul englez. 

Ducele și Ducesa de Sussex au decis să invite aproximativ 200 de oameni, de la diverse organizații caritabile cu care colaborează, 100 de elevi și alți 610 locuitori din Windsor pentru a asista la ceremonia de căsătorie, care a avut loc la capela St. George, sâmbătă, transmite Mediafax.

Replica la care a cedat Gheorghe Dincă: „Ori mor eu, ori mori matale”
Recomandări

Replica la care a cedat Gheorghe Dincă: „Ori mor eu, ori mori matale”

Oaspeții au primit câte o pungă pe care erau imprimate inițialele ”HM”, data și locul evenimentului, care conținea, printre altele, o broșură cu programul ceremoniei religioase, un magnet de frigider, o monedă din ciocolată și o sticlă cu apă.

Totuși, 34 dintre aceste persoane au luat decizia de a scoate la vânzare cadourile. Pe site-ul eBay, luni seara, erau licitate deja la 10.000 de lire sterline.

Nunta regală dintre Prințul Harry și Meghan Markle a avut loc sâmbătă, pe 19 mai. Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit la Capela St. George de la Castelul Windsor, nunta celor doi fiind unul dintre cele mai așteptate evenimente mondene ale anului, fiind urmărit de milioane de oameni de pe întregul glob.

”Viața secretă a vedetelor: Meghan Markle si prințul Harry. Nunta secolului”, la toate chioșcurile de ziare, doar 14,99 lei.


CITEŞTE ŞI: Video EXCLUSIV/ Bloggerița Ana Morodan știe de ce e poreclită Contesa. ”Pentru că port rochii lungi și-mi place să fiu foarte dramatică!”


FOTO: FAMILIA REGALĂ A MARII BRITANII

Close
Închide
  Close