MENIU CAUTĂ
15 Noi. 2017 16:18

Cât costă Iphone 8 de Black Friday 2017. Oferte pe toate gusturile

Distribuie

Cât costă Iphone 8 de Black Friday 2017. Dacă anul acesta ai așteptat cu nerăbdare să își cumperi un Iphone 8, de Black Friday ar putea să fie ocazia perfectă pentru achiziția unui astfel de smartphone.

Vrei să îți faci un cadou de final de an și nu știi cât costă Iphone 8 de Black Friday 2017? O căutare atentă printre ofertele principalelor magazine online s-ar putea să îți aducă telefonul visat în buzunar cu o reducere substanțială.

Astfel, pentru cei care vor să-și comande un smartphone Apple iPhone 8 fără să apeleze la o companie de telefonie mobilă, care acordă reduceri substanțiale care sunt, însă, condiționate de un contract, magazinele online reprezintă cea mai bunp variantă.

Uite cele mai ieftine telefoane de Black Friday!

Magazine precum eMAG sau QuickMobile sunt printre primele variante atunci cțnd vrei să vezi Cât costă Iphone 8 de Black Friday 2017.

La eMAG poți să găsești oferte atât pentru modele mai vechi de iPhone, cât și pentru cele mai recent lansate.

La Altex există deja oferte la telefoanele iPhone din generațiile mai vechi, dar sunt așteptate și reduceri, mai mici, pentru Iphone 8 de Black Friday.

În final, dacă ești dispus să închei un contract pe 12 sau 24 de luni cu o companie de telefonie mobilă, nu trebuie să îți faci probleme cu privire la cât costă Iphone 8 de Black Friday 2017. Orange, Vodafone sau Telekom au oferte foarte bune dacă decizi să închei un abonament.

Daca nu ai bani de un iPhone 8, poti cumpara un telefon ieftin de Black Friday.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 14 decembrie 2018
Loading...
Comentarii