MENIU CAUTĂ

Cât costă pantofii lui Liviu Dragnea? A dezvăluit chiar el

Distribuie

Luni, pe 3 septembrie, chiar în prima zi a sesiunii parlamentare, jurnaliștilor li s-a limitat accesul în Camera Deputaților. Liviu Dragnea a menționat că nu a fost decizia lui și că oricum, nu se simte agasat, orice întrebări i-ar fi adresate. Ba mai mult, președintele Camerei Deputaților, a încercat o auto-ironie, răspunzând singur la o întrebare nepotrivită pe care ar putea să i-o pună presa. El a mărturisit cât costă pantofii pe care-i poartă. 

„Puteți să-mi dați și cu camera în cap, cum ați lovit alți parlamentari. Dacă așa înțelegeți să faceți presă, nu-i problemă. Dar nu eu decid asta. Singurul lucru, care cred că e puțin exagerat, dar mi l-aș dori, e ca la baie să pot să merg singur. Că am înțeles că și pantofii vreți să știți ce sunt, că sunt  din publici. Cei mai ieftini, 200 și ceva, negri”, a comentat el, ironic.

Probabil Dragnea și-a amintit de episodul din 2015, din ziua în care și-a anunțat candidatura la președinția PSD. Atunci, presa a observat un detaliu care a fost publicat apoi de toată lumea: acesta avea pantofii dezlipiți. În urma observației făcute de jurnaliști, Dragnea menționa pe vremea aceea că a observat și el detaliul nepotrivit, dar era deja pe scenă la conferința județeană a Organizației PSD Teleorman și nu mai avea ce să facă. În plus, i se poate întâmpla oricui.

„Am văzut şi eu… pe scenă… se mai întâmplă. Am ajuns pe scenă şi i-am văzut dezlipiţi. Aveam două variante, să rămân în ciorapi – ceea ce nu cred că dădea foarte bine, cred că era exagerat – sau să rămân cu această problemă… După ce am venit de la Înalta Curte i-am dus la cizmar, sper să mi-i lipească. Am mers foarte mult în ultima perioadă şi dimineaţă am plecat repede şi i-am ales pe cei pe care nu trebuia să-i aleg… ”,  a comentat atunci Liviu Dragnea, care era preşedinte interimar al social-democraţilor.

 

Comentarii