De Cristian Anton,

Moartea femeii, în vârstă de 29 de ani, în pădurea Retz, la 150 km de graniţa cu Belgia, a survenit în urma unei hemoragii cauzate de mai multe muşcături la membrele superioare şi inferioare, precum şi la cap, a indicat procurorul din Soissons, Frederic Trinh.

Victima, însărcinată, se numea Elisa Pilarski, potrivit abonne.lunion.fr. Femeia a fost atacată, pe 16 noiembrie, de cei 88 de câini care participau la o vânătoare, pe traseul pe care ea își plimba câinii.

Au fost prelevate probe de la 93 de câini, de la cei aparţinând victimei (5 în total) şi de la cei care au participat la o vânătoare organizată în apropiere.

Parchetul din Soissons:

”Este vorba în special de identificarea câinelui sau câinilor ucigaşi”, a continuat procurorul, precizând că femeia prezenta atât muşcături ”ante mortem” cât şi ”post mortem”.

Tânăra şi-a sunat iubitul – potrivit spuselor acestuia – pentru a-i semnala ”prezenţa unor câini ameninţători” în timp ce-şi plimba câinii.

Citeşte şi:

Iohannis și Dăncilă, confruntare de la distanță. Cum au răspuns cei doi candidați la întrebări comune

Ce apărări mai găsesc judecătorii pentru violatori: vânătăile nu erau de la constrângerea fizică, ci de la faptul că actul sexual s-a petrecut în mașină!

Procurorul pe care Iohannis l-a făcut general în doar cinci ani. A avut o ascensiune uluitoare, deși secţia sa a finalizat un singur rechizitoriu într-un an

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator
GSP.RO

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator

Horoscop 7 aprilie 2020. Fecioarele văd viitorul în tonuri sumbre
HOROSCOP

Horoscop 7 aprilie 2020. Fecioarele văd viitorul în tonuri sumbre