MENIU CAUTĂ
13 Oct. 2018 19:09

Cazul românului de 21 de ani ucis cu sânge rece în Londra, în timp ce își apăra un prieten. Instanța a anunțat decizia în cazul criminalilor

Distribuie

La câteva luni de la tragedia în care Beniamin Pieknyi, un român în vârstă de 21 de ani, a fost ucis în Londra după ce a fost urmărit și înjunghiat de mai multe persoane într-un centru comercial, instanța a anunțat o primă decizie importantă în cazul criminalilor. 

În urma procesului care a durat patru săpătmânii, judecătorii i-au găsit vinovați pe cei doi bărbați acuzați de uciderea românului. Astfel, Kevin Duarte, în vârstă de 19 ani, și Moses Kasule, de 21 de ani, au fost găsiți vinovați de omucidere. Alte două persoane, Alexis Gabriel Da Costa Varela, de 19 ani, și Mario Zvavamwe, de 19 ani, au fost găsiter vinovate pentru violenţă. Judecătorii vor anunța pedeapsa în cazul acestora pe data de 7 noiembrie, scrie newhamrecorder.co.uk.

Tragedia în urma căreia românul și-a pierdut viața a avut loc în luna martie. Beniamin Pieknyi, în vârstă de 21 de ani, a sărit în luptă pentru a-și salva prietenul în timpul unei altercații în Centrul comercial Stratford din estul Londrei. Românul a fost înjunghiat în inimă de agresori și a murit în brațele prietenului său.

Beniamin Pieknyi era originar din Uricani, Vaalea Jiului, și mai avea 8 frați, dintre care doi erau în Marea Britanie.


CITEȘTE ȘI:

Familie distrusă de șoferul care făcea live pe Facebook la volan. Fratele de 3 ani al fetiței decedate are coloana ruptă și e în comă | VIDEO

Citește mai multe despre Londra pe Libertatea.

Comentarii