MENIU CAUTĂ
17 Feb. 2017 10:00

Ce înseamnă dacă ești născut de Dragobete. Trebuie să îți planifici cu grijă orice proiect

Distribuie

Ce înseamnă dacă ești născut de Dragobete, pe 24 februarie, ziua în care se sărbătorește iubirea.  Dragobetele este o sărbătoare celebrată de români pe 24 februarie. Este considerată în popor echivalentul sărbătorii Valentine's Day (ziua Sfântului Valentin), sărbătoare a iubirii.

Ce înseamnă dacă ești născut de Dragobete și cât de norocos ești. Daca îți sărbătorești ziua de naștere pe 24 februarie , soarta îți este guvernata de zodia Peștilor și ai drept astre stăpânitoare pe Neptun și Venus.

Destinul tău este croit în așa fel încât trebuie să te lupți mereu pentru a păstra un echilibru intre familie sau dragoste și munca, potrivit diane.ro. Ești stăpânit de o mare sensibilitate emoționala și trebuie să îți planifici cu grijă orice proiect îndreptat către ambițioase obiective, fie ca este vorba despre profesie sau viata personala. Conjunctura ta astrala denota o dependenta de muncă , careia trebuie sa îi rezisti și să nu te străduiesti peste limitele tale fizice și mentale.  De asemenea, succesul depinde în mare măsura de conexiunea ta cu persoane de sex opus.

Ce înseamnă dacă ești născut de Dragobete. Trebuie să îți planifici cu grijă orice proiect

Ce înseamnă dacă ești născut de Dragobete, 24 februarie- Ziua sacrificiului

Cei născuţi de Dragobete, pe 24 februarie, îşi sacrifica adesea propriile preocupări pentru o cauză, pentru dorinţele părinţilor, ale partenerului său ale familiei. Tipic pentru aceştia, ei înşişi solicită un grad înalt de sacrificiu din partea celorlalţi, în special din partea celor pe care îi iubesc. Tema sacrificiului poate reapare în forme mult mai abstracte sau filozofice, transformându-se într-un fel de acceptare a vieţii aşa cum este, un sacrificiu al ego-ului. În cele mai bune cazuri aceasta este o formă de altruism şi o dorinţă adevărată de a lucra pentru binele comun, potrivit secretulnumerelor.ro.

Ei trebuie să fie siguri de dorinţele lor şi să nu le fie teamă să le exprime. Dacă au crescut şi au ajuns să accepte compromisurile şi chiar circumstanţele mai puţin plăcute, ei îşi asumă riscul de a deveni negativişti sau egoişti în noua lor concepţie. Acesta este în acelaşi timp un lucru determinant pentru viitorul lor. Dacă într-o bună zi doresc să preia din nou controlul asupra vieţii lor, ei pot întâmpina dificultăţi deoarece vor înota împotriva curentului, împotriva obiceiurilor şi aşteptărilor înnăscute.

Progresul constant, puterea voinţei, comportamentul absolut, determinarea, curajul sunt calităţile pe care nativii zilei de 24 februarie trebuie să le aibă în vedere înainte de a începe să facă orice sacrificii majore. De asemenea, dacă împărtăşesc dragostea dintr-o poziţie puternică vor avea parte de mai multă satisfacţie pe termen lung.

Citește și: Superstiții de Dragobete 2017. Ce să faci și ce nu trebuie să faci pe 24 februarie

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii