MENIU CAUTĂ
14 Feb. 2018 23:27

Ce spune şefa DNA despre raportul lui Tudorel Toader

Distribuie

Procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a spus, miercuri seară, că nu ştie la ce raport a făcut referire ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, şi că nu a avut nicio discuţie cu el pe această temă.

Întrebată de jurnalişti, la conferinţa de presă de miercuri, despre raportul privind DNA, care conţine şi o măsură, Laura Codruţa Kovesi a răspuns că nu ştie despre ce raport este vorba.

„Nu știu despre ce raport e vorba, nu am avut nicio discuție cu ministrul, singura discuție a fost în fata dvs la CSM, când s-a dezbătut raportul de control al Inspecției Judiciare, anul trecut. De la acel moment, nu am mai avut nicio discuție cu el. Nu mi s-a cerut niciun fel de date, ca atare îmi e foarte greu să vă raspund ce are în vedere”, a spus şefa DNA.

Întrebată dacă este pregătită pentru orice decizie a ministrului Tudorel Toader, Kovesi a spus că are un mandat pe care trebuie să îl ducă la capăt şi că este pregătită pentru orice implică această funcţie.

„Nu am avut nicio discuție cu el, nu mi-a cerut nicio explicație. Am avut o discuție doar cu procurorul general Augustin Lazar. Sunt în funcția asta de 4 ani, am un mandat pe care trebuie să îl duc la capăt, sunt pregătită pentru orice implică această funcție”, a sps Kovesi.

Tudorel Toader declara, la finalul săptămânii trecute, că va prezenta în faţa Parlamentului raportul privind evaluarea procurorilor-şefi şi concluziile sale în legătură cu activitatea celor trei parchete: PICCJ, DNA şi DIICOT.

Citește mai multe despre laura codruta kovesi, tudorel toader și DNA - Direcția Națională Anticorupție pe Libertatea.

Comentarii