MENIU CAUTĂ

Ce spune tatăl craioveanului ucis în Mexic: A fost executat în stil mafiot la comanda fostului său șef, tot un român din Craiova / FOTO

Distribuie

Rudele craioveanului împușcat în cap marți seară, în stil mafiot, în orașul Cancun, din Mexic, bănuiesc că Sorin Constantin Marcu (44 ani) ar fi fost ucis la comanda fostului șef al acestuia, tot un român din Craiova, cu care a avut mai multe neînțelegeri. Tatăl bărbatului spune că în urmă cu trei săptămâni fiul său a fost și înjunghiat, ca un avertisment.

Constantin Marcu, tatăl craioveanului ucis marți seara pe străzile orașului mexican Cancun, susține că martor la uciderea fiului său a fost un conațional. Deși polițiștii au reținut un cetățean mexican, acuzându-l de crimă, rudele craioveanului susțin că acesta este doar cel care a tras, nu cel care și-a dorit moartea bărbatului.

Constantin Marcu susține că uciderea fiului său ar fi fost comandată de fostul șef al românului pentru care acesta lucra ca bodyguard.

„Fiul meu venea de la cumpărături cu un prieten cu care locuiește și îl ajuta în casă. Au trecut cu mașina pe lângă o stradă unde un român are un restaurant. La acesta a lucrat fiul meu ca bodyguard, iar în ultimul timp relațiile dintre ei s-au răcit și nu se mai suportau. Fostul șef i-a zis: „Marcule, am să te omor!” Și a pus trei oameni să îl înjunghie”, a povestit tatăl craioveanului executat în stil mafiot.

Bărbatul susține că asupra mașinii în care se afla fiul său au tras trei indivizi.

„A coborât să îi ia clătite și cineva s-a luat după el, a încercat să fugă și au ieșit trei oameni din restaurantul acestui Tudor Florin, zis Rechinul, și au tras cu armele după el. Au tras mai mulți, nu acel mercenar, ăla a fost plătit pentru a spune acest lucru”, a afirmat Constantin Marcu.

Presa mexicană susține că Sorin Constantin Marcu a fost ucis ca urmare a luptei dintre bande rivale care își împart supremația pe străzile din Cancun.

„I-a trimis și vorbă, dar are și mesaj pe telefon: „Dacă nu te potolești, te omor”. Când l-au înjunghiat, i-au tras un semnal de alarmă și n-au avut altă cale decât să îl omoare. A fost executat. A fost executat în stil mafiot. Exact în stil mafiot”, a mai spus Constantin Marcu.

Fratele craioveanului este cel care a aflat primul despre uciderea lui Sorin Constantin Marcu, el fiind sunat de martorul atacului mafiot. Craioveanul a plecat în cursul zilei de miercuri spre Mexic pentru a aduce acasă trupul neînsuflețit al fratelui său.

Sorin Constantin Marcu se afla pe lista persoanelor date în urmărire națională și internațională după ce a fost condamnat la opt ani și patru luni de închisoare pentru tentativă de omor. În vara lui 2014, Marcu l-a atacat cu un cuțit pe cumnatul unui interlop craiovean, incidentul având loc la o piscină de la marginea Craiovei.

Citește și: REPORTAJ/ Viață de badantă în Italia. ”Dormeam în pat cu o bătrână care urla toată noaptea. Lipsa somnului, dorul de casă și singurătatea m-au terminat…”

Citește mai multe despre sorin marcu, Crima și Mexic pe Libertatea.

Comentarii