Mergi direct la conținut »
Cea mai celebră marcă de băuturi răcoritoare se retrage dintr-o țară
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Cea mai celebră marcă de băuturi răcoritoare se retrage dintr-o țară

Cea mai celebră marcă de băuturi răcoritoare se retrage dintr-o țară

Una dintre cele mai cunoscute mărci din lume de băuturi răcoritoare a fost nevoită să își oprească producția din Venezuela. Coca Cola a anunțat că a luat această decizie după ce a rămas fără zahăr, relatează Sky News.

Citește și: Cum a ajuns un bărbat incendiat de viu simbolul crizei din Venezuela

Compania a anunțat, totuși, că băuturile sale fără zahăr vor fi produse în continuare. Economia Venezuelei se prăbușește, după ce prețul petrolului a scăzut dramatic, ceea ce a afectat puternic țara  cu cele mai mari rezerve de petrol din lume. Momentan, locuitorii țării abia dacă mai găsesc produse necesare vieții de zi cu zi.  Luna trecută, cea mai mare companie producătoare de alimente din Venezuela a anunțat că își oprește producția de bere, deoarece nu poate să importe cantitățile necesare de orz.

În ultima săptămână au avut loc ciocniri violente între forțele de securitate și manifestanții anti-Maduro, președintele țării fiind criticat asupru pentru măsurile pe care le-a adoptat în această perioadă dificilă. Liderul de la Caracas a decretat stare de urgență, însă această decizie pare să fie irelevantă cu locuitorii țării care stau ore întregi la coadă pentru a obține alimentele de bază. Situația din țară se degradează tot mai mult. Opoziția încearcă să-l demită pe Nicolas Maduro și îndemnă la organizarea unui referendum în acest sens. De partea cealaltă, succesorul lui Hugo Chavez a susținut că se încearcă o lovitură de stat cu sprijinul SUA. De asemenea, liderul de la Caracas a organizat exerciții militare, pe care le-a catalogat drept “cele mai ample din istoria țării”.

Replica Andreei Bălan, după ce toată lumea a vorbit despre divorțul ei de George Burcea
Recomandări

Replica Andreei Bălan, după ce toată lumea a vorbit despre divorțul ei de George Burcea

 

Sumar:

Close
Închide
  Close