MENIU CAUTĂ

Cel mai tare cărucior de cumpărături e făcut de Cicică din Solonț! Are alarmă, schiuri, faruri și marca BMW X7

Distribuie

Când alții aruncă la fier vechi, Cicică din Solonț reciclează! Bărbatul care a devenit vedetă pe internet după ce a transformat un Opel în BMW are în pregătire “cel mai frumos cărucior de market”, după cum singur îl autointitulează. Evident, și acesta a primit marca BMW X7. Dintr-un cărucior de cumpărături cumpărat cu 30 de lei de la fier vechi, bărbatul din Bacău a creat o struțo-cămilă metalică, numai bună de cărat lucruri și de plimbat pe ulițe.

Andreea Archip

”Căruciorul este pentru muzeu sau pentru plimbat. Îl dau la oricare să se plimbe cu el. Vine și cu roți, are alarmă pe el, vine și cu schiuri, o să fac muzică pe el, acoperit, cu roți… Bateria este pentru curent la alarmă, la far, la lumină, oglindă, poziție pe spate. Sub numărul din față vine un far cu led”, explică Cicică. Acum bărbatul face singur și filmulețe pe care ar vrea să le vadă toată lumea ca să primească și alte comenzi de mașinării. ”Mă sună prietenii și mă întreabă când mai am timp să mai dorm, la câte fac”, mai spune inventatorul.

Căruciorul urmează să fie îmbunătățit. ”Un pic de acoperiș, frumos, elegant, cum vine la cabina de ATV, când pui bagaj ceva în el să nu-l plouă. Am băgat butoane cu fir ascuns pentru lumină și pentru alarmă. Am băgat numerele de la BMW, roțile vin de la un cărucior de bătrâni. Și el nu se răstoarnă niciodată, că vin roțile pe față și, când iau mâna de pe el, se lasă pe spate puțin pe vârful schiurilor. E luat de la fier vechi, nu este furat”, mai spune Cicică din Solonț.

Lucrează și la un coteț de păsări, ai cărui pereți sunt placați cu parchet melaminat și are geamuri din hublouri de mașini de spălat. Păsările au toate condițiile și sunt hrănite numai cu furaje naturale. În plus, orătăniile stau toată vara pe malul gârlei ce trece prin fața casei solonțeanului. ”Cresc gâște, găini bio și le vând. Cine dorește să apeleze. Am de vânzare și nucă”, își prezintă oferta bărbatul.

CITEȘTE ȘI

INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ/ Statistica înfiorătoare, care nu-i preocupă pe șefii Justiției: 77 de prădători sexuali de copii condamnați fără închisoare, în ultimii doi ani!

Boicotul lui Balaci. Fostul mare fotbalist a venit la meciul România – Serbia cu nepotul umilit de FRF şi a refuzat să stea la tribuna oficială

 

Citește mai multe despre cumparaturi pe Libertatea.

Comentarii