Mergi direct la conținut »
Cel puțin trei persoane au murit din cauza frigului weekendul acesta în România
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Cel puțin trei persoane au murit din cauza frigului weekendul acesta în România

Cel puțin trei persoane au murit din cauza frigului weekendul acesta în România

Cel puțin trei persoane, un bărbat și două femeie, și-au pierdut viața în ultimele zile din cauza frigului în țara noastră. Bărbatul a fost găsit mort, duminică, într-un sat din Dâmbovița, în timp ce cele două femei și-au pierdut viața în județul Suceava.

Un bărbat de 61 de ani a fost găsit, duminică seara, fără suflare, în locuința sa din localitatea Valea Voievozilor de lângă Târgoviște.

Victima, care locuia singură, a fost găsit de rude în locuința sa.

“Medicii de la Ambulanţă sunt la faţa locului, din primele date, cauza decesului fiind hipotermia. Facem verificări în acest caz”, arată Poliţia Dâmboviţa citată de Mediafax.

Tot în acest weekend, două femeie au fost găsite moarte din cauza frigului în județul Suceava.

Una dintre femei a fost găsită acoperită de zăpadă, într-o curte din localitatea Drăgușeni, de un bărbat care locuia în acea casă. Victima a fost identificată drept Aurica O., în vârstă de 64 de ani, din municipiul Pașcani, dar care stătea la Drăgușeni, în casa părintească.

Ea fusese văzută ultima dată în barul din localitate cu o seară înainte de a fi găsită fără suflare.

A doua victimă, o femeie de 78 de ani, din municipiul Suceava, imobilizată în pat, a fost găsită în comă cu hipotermie în locuința sa neîncălzită. A fost preluată de ambulanță, dar a decedat pe drum spre spital.


Citește și: Doctorul împins de sărăcie să servească la mese! Povestea tristă a unui medic care a fugit din Venezuela


 

Close
Închide
  Close