Mergi direct la conținut »
Cele mai ciudate locuri de muncă din lume. Ce salariu primești ca să dormi
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Cele mai ciudate locuri de muncă din lume. Ce salariu primești ca să dormi

Cele mai ciudate locuri de muncă din lume. Ce salariu primești ca să dormi

La nivel mondial există oameni plătiți să facă munci la care multă lume nu s-ar fi gândit niciodată. De exemplu, se angajează oameni să stea la coadă, să miroasă transpirația sau să doarmă.

Iată o listă cu unele dintre cele mai ciudate locuri de muncă din lume:

 Mirositor de transpirație

În Marea Britanie Asociația Internațională de Parfumuri angajează persoane care să miroasă transpirația. Aceștia primesc 39.000 de lire sterline pe an, iar sarcina lor este cea de a testa cele mai recente produse care combat transpirația și prin urmare trebuie să miroasă persoane care au folosit aceste produse și apoi au făcut efort fizic timp de o oră.

Persoane angajate să doarmă

Cei mai mulți dintre noi cred că nu reușesc să doarmă suficient de mult, dar NASA angajează persoane care să doarmă cât mai mult. Voluntarii sunt plătiți până la 12.000 de lire sterline pentru a dormi timp de 70 de zile consecutiv, astfel încât oamenii de știință să poată studia efectul diferitelor presiuni ale aerului asupra corpului uman.

 Degustător de mâncare pentru animale

Un degustător de alimente pentru animale de companie are misiunea destul de dezgustătoare de a încerca cele mai noi arome de hrană pentru animale.

În timp ce câinii și pisicile au gusturi diferite de oameni, sarcina pentru care se oferă un salariu între 20 și 50.000 de lire sterline pe an, este de a identifica echilibrul perfect între ingredientele găsite în produse.

Persoană care oferă îmbrățișări

În Statele Unite există companii care angajează persoane care să le ofere clienților lor îmbrățișări și să-i aline pe cei care se simt singuri. Aceste îmbrățișări sunt non-sexuale, iar angajații primesc până la 60 de lire pe oră.

Tamara Buciuceanu, la ultima aniversare publică! I-a făcut pe toți să plângă. Ce a spus actrița
Recomandări

Tamara Buciuceanu, la ultima aniversare publică! I-a făcut pe toți să plângă. Ce a spus actrița

 Persoană care să stea la coadă

Indiferent dacă este vorba de o vânzare de mostre sau de cel mai recent model iPhone, oamenii plătesc acum bani pentru ca altcineva să stea la coadă în locul lor. Astfel că pentru 20 de lire pe oră, în Marea Britanie, sunt persoane care își petrec ziua așteptând  la cozi, în timp ce cei care plătesc pot să-și rezolve trebuirile pe care le au.


Citește și: Libertatea a vorbit cu primarul care i-a numit pe români „beţivi şi puturoşi”: „Când mă duc după oameni, eu asta găsesc pe la cârciumi”


 

Close
Închide
  Close