Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Ceremonie impresionantă pentru pompierul care a salvat trei vieți după ce a murit | GALERIE FOTO

Ceremonial militar impresionat la înmormântarea pompierului gălăţean care, prin moartea sa, a salvat alte trei vieţi, familia donând organale sale.

De Maria Vlad,

Colegii pompierului au mers în marş peste 10 km, străbătând tot oraşul de la capelă şi până la unitatea ISU Galaţi. În urma lor cortegiul funerar alcătuit din maşini de intervenţie, jandarmi, dar şi echipaje SMURD şi ale Ambulanţei, care au străbătut oraşul în tăcere, au mers și oameni care au dorit să aducă un ultim omagiu salvatorului.

S-a dat ultima alarmă la unitatea pompierilor gălăţeni în memoria lui Remus, cel care la doar 42 de ani a fost răpit de moarte, dar nu înainte de a salva alte vieţi. Toţi colegii i-au dat onorul, drapele au fost covborâte în bernă şi a avut loc o scurtă ceremonie religioasă. Mai apoi, fiului lui Remus i s-a înmănat un portret al tatălui cu o maşină de intervenţie.

Remus Laurenţiu Belinţan, pompierul salvator gălăţean care, prin moartea sa a salvat alte trei vieţi, donând organele către pacienţi din Iaşi şi Bucureşti, a plecat astăzi la ceruri pentru Situaţiile de Urgenţă din altă lume.

Close
Închide
  Close