Mergi direct la conținut »
Cine este autorul masacrului de la sinagoga din SUA. Bărbatul posta des mesaje antisemite pe internet
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Cine este autorul masacrului de la sinagoga din SUA. Bărbatul posta des mesaje antisemite pe internet

Cine este autorul masacrului de la sinagoga din SUA. Bărbatul posta des mesaje antisemite pe internet

Bărbatul care a comis atacul din sinagoga aflată în orașul american Pittsburgh a fost identificat drept Robert Bowers. El a fost reținut după ce s-a predat polițiștilor, în urma unui schimb de focuri în care a fost rănit.

Bowers, un bărbat aflat la vârsta de aproximativ 40 de ani, a țipat în timpul atacului „Toți evreii trebuie să moară!” și a luat viețile a cel puțin 11 oameni. De altfel, el obișnuia să posteze des pe o rețea socială de extremă dreapta mesaje antisemite, scrie Mirror.

Bowers s-a predat la poliție în urma unui schimb de focuri cu autoritățile, el fiind rănit.

11 oameni au murit în urma atacului îngrozitor de la sinagoga din orașul american. Președintele Donald Trump a declarat că oameni precum Bowers merită să fie condamnați la pedeapsa cu moartea și că există o problemă cu ura „în SUA și restul lumii”.


CITEȘTE ȘI: Gheorghe Zamfir lasă naiul pentru bagheta de dirijor. Va conduce o orchestră și un cor, la aniversarea trupei Bere Gratis


FOTO: TWITTER

Close
Închide
  Close