Mergi direct la conținut »
Cine este Dorin Ispas, tânărul român din Italia accidentat mortal în timp ce mergea cu bicicleta spre serviciu
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Cine este Dorin Ispas, tânărul român din Italia accidentat mortal în timp ce mergea cu bicicleta spre serviciu

Cine este Dorin Ispas, tânărul român din Italia accidentat mortal în timp ce mergea cu bicicleta spre serviciu

Dorin Ispas a murit, după ce a fost lovit violent de o mașină, în apropiere de Milano, timp ce mergea la serviciu cu bicicleta. Șoferul care l-a spulberat pe românul de 28 de ani a fugit de la fața locului și este căutat acum de Poliție.

Cercetările desfășurate de carabinieri pentru a-l găsi pe șoferul care l-a accidentat mortal pe tânărul român continuă. După ce i-au audiat pe martorii de la fața locului, anchetatorii italieni au început să analizeze imaginile surprinse de camerele de supraveghere în zona în care a avut loc accidentul.

Polițiștii sunt în căutarea unui autoturism marca Alfa Romeo, de culoare gri-argintie, probabil modelul 159 sau 156, care, pe partea dreaptă, ar putea să aibă urme rezultate din impactul cu bicicleta românului, notează rotalianul.

Accidentul a avut loc, joi, în apropiere de Milano. Trupul bărbatului de 28 de ani a fost proiectat, în urma impactului puternic, peste gardul de protecție de pe marginea drumului, fiind găsit la aproape 10 metri distanță în afara șoselei.

Dorin Ispas a fost găsit fără suflare în interiorul unui șantier de la marginea drumului, pe un morman de pământ.

Ore-n șir, tânărul român a fost căutat de colegi și de familie, alertați deoarece Dorin nu ajunsese la serviciu.

„Odihnește-te in pace, suflet frumos. ? Veghează asupra noastră cu același zâmbet minunat. Dacă reușești, îndreaptă de acolo de sus, tot ce e greșit în lumea asta și continuă-ți menirea. Când va veni momentul, ne vedem la o înghețată și vom povesti.

Te îmbrățișez, prieten drag.” scrie Roxana, o prietenă de-a lui Dorin pe Facebook.


Citește și VIDEO | Noi imagini din timpul operațiunii în carea fost ucis atacatorul din Strasbourg. Cum au reacționat oamenii


 

Close
Închide
  Close