Mergi direct la conținut »
Cioloș, despre plecarea Ralucăi Prună din PLUS: "Una e să comentezi de pe margine și să te retragi fără să fi intrat în partid și alta să intri în partid"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Cioloș, despre plecarea Ralucăi Prună din PLUS: "Una e să comentezi de pe margine și să te retragi fără să fi intrat în partid și alta să intri în partid"

Cioloș, despre plecarea Ralucăi Prună din PLUS: „Una e să comentezi de pe margine și să te retragi fără să fi intrat în partid și alta să intri în partid”

Liderul PLUS, Dacian Cioloș, a declarat, miercuri, la Suceava, că Raluca Prună a fost invitată în partid, dar că aceasta nu a dorit și că nu are cum să se retragă fără să fi fost membru al acestei formațiuni. Declarația a fost făcută după ce Prună, fost ministru al Justiției, a anunțat că a decis să se departă „categoric” de PLUS deoarece nu poate fi de acord cu ideile promovate în numele partidului de Oana Bogdan în privința renunțării la proprietate.

De Tiberiu Bujdei,

„Raluca Prună nu a fost membru de partid. Vii și te angajezi politic sau nu. Una e să stai pe margine și să comentezi și să te retragi fără să fi intrat în partid și alta e să vii să intri în partid”, a spus Cioloș.

El a menționat că Raluca Prună nu a dorit nici să candideze la alegerile europarlamentare.

„Eu am invitat-o în partid, i-am propus să candideze la alegerile europarlamentare. Dacă ar fi fost în partid situația ar fi stat altfel pentru că ar fi putut să discute anumite lucruri și să și se lămurească în partid”, a mai spus liderul PLUS.

Raluca Prună a mai spus că este păcat că PLUS se lasă târât într-un asemenea subiect privind renunțarea la proprietate, care ar fi fost lansat de Oana Bogdan.

Reacția Ralucăi Prună a venit în contextul în care Oana Bogdan, membru în conducerea PLUS, a făcut declarații despre renunțarea benevolă la proprietate.

Săptămâna trecută, Alianţa 2020 USR-PLUS a anunțat că poate candida la europarlamentare. ÎCCJ a admis contestaţia celor două partide, după ce BEC a respins înscrierea lor în competiţie.

Citește și: Pot sau nu medicii să fie voluntari în spitale? Pacienții vor resimți lipsa lor, pentru că aceștia acopereau o parte din servicii

Close
Închide
  Close