Mergi direct la conținut »
UPDATE | Circulaţia a fost reluată pe cele două segmente ale autostrăzilor A3 şi A2
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

UPDATE | Circulaţia a fost reluată pe cele două segmente ale autostrăzilor A3 şi A2

Circulaţia rutieră a fost închisă, sâmbătă dimineaţa, pe Autostrada A3 între municipiul Bucureşti şi Centura Capitalei şi pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, între Lehliu-Gară şi Drajna, judeţul Călăraşi, din cauza poleiului de pe carosabil.

UPDATE 11:15: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că circulaţia rutieră a fost reluată pe Autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti, între municipiul Bucureşti şi Centura Capitalei (kilometri 6+500 – 13), tronson pe care fusese restricţionat traficul din cursul nopţii, din cauza poleiului.

Totodată, circulaţia rutieră a fost reluată pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, între Lehliu-Gară şi Drajna, judeţul Călăraşi (km 64+500 – km 105+500).

De asemenea, circulația a revenit la normal și pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, la kilometrul 202, în afara localităţii Căciulata către Călineşti, judeţul Vâlcea, unde anterior traficul a fost restricţionat pe un sens din cauza unui autocamion derapat.


Este interzis accesul tuturor categoriilor de autovehicule pe A2 între Lehliu şi Drajna, judeţul Călăraşi (km 64+500 – km 105+500), şi pe A3, între municipiul Bucureşti şi Centura Capitalei (km 6+500 -km 13+000), anunţă Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Tor din cauza poleiului este restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe DN 2B, între localităţile Buzău – C.A. Rosetti – Vizireni (judeţul Buzău) şi pe DN 2C între Costeşti (judeţul Buzău) şi Slobozia (judeţul Ialomiţa).

VIDEO | Cele 8 minute și 46 de secunde care au declanșat revolta în SUA: Cum a fost ucis George Floyd în custodia poliției din Minneapolis
Recomandări
VIDEO | Cele 8 minute și 46 de secunde care au declanșat revolta în SUA: Cum a fost ucis George Floyd în custodia poliției din Minneapolis
 

De asemenea, circulaţia feroviară pe magistrala 900, între staţiile de cale ferată Valea Albă – Drobeta Turnu Severin Marfă, judeţul Mehedinţi, este întreruptă sâmbătă dimineaţă la kilometrul 353, din cauza căderii unui copac pe firul de contact.

Din cauza ninsorilor şi a viscolului, traficul este întrerupt şi pe DN 67C, pe sectorul cuprins între Novaci şi Rânca, judeţul Gorj.

Conform comunicatului INFOTRAFIC, se menţin în continuare cele 4 drumuri naţionale cu circulaţia oprită, din diferite cauze, respectiv:

– DN2L, în Soveja, judeţul Vrancea, la kilometrul 59+900, ca urmare a precipitaţiilor abundente din cursul verii, care au dus la prăbuşirea dalei de beton a podului, pe toată lăţimea căii de rulare;

– DN7C (Transfăgărăşan), de la kilometrul 104 (Piscu Negru, judeţul Argeş) până la kilometrul 130+800 de metri (Bâlea Cascadă, judeţul Sibiu), conform regulamentului de funcţionare pe timpul iernii;

Tatăl e în cămin, nu l-a văzut de trei luni, iar acum nu-i mai răspunde la telefon
Recomandări
Tatăl e în cămin, nu l-a văzut de trei luni, iar acum nu-i mai răspunde la telefon
 

– DN12B, în Slănic Moldova, judeţul Bacău, pe tronsonul kilometric 16+450-17+500, unde, la intrarea în localitate s-a produs o cedare a terasamentului de drum, ce a dus la surparea acestuia pe o lungime de 3 metri. Traficul rutier se desfăşoară pe urmatoarea rută ocolitoare:

  • DN12B km 16+450 – str. Vasile Alecsandri – DN12B km 17+500 şi retur, cu o restricţie de tonaj de 7,5 tone. Şi tot pe acest drum, dar pe tronsonul 0+452 – 0+487, din cauza unei alunecări de teren ce a dus la tasarea platformei carosabilului, circulaţia se desfăşoară pe ruta ocolitoare: DN12A km 103+000 – str. 1 Mai – str. Răducanu – str. Podu de Fier – str. Tiseşti – str. Semicercului – str. Bradului – intersecţie cu DN12B km 2+000 şi retur;

– DN67C (Transalpina), închis pentru toate categoriile de autovehicule în timpul iernii, pe tronsonul Rânca (Gorj) – Obârşia Lotrului (Vâlcea), între kilometrii 34+800 de metri şi 59+800 de metri.

Două zile cu cifre-record de noi infectări pe plan mondial. Noul epicentru al pandemiei de COVID-19
Recomandări
Două zile cu cifre-record de noi infectări pe plan mondial. Noul epicentru al pandemiei de COVID-19
 

În acţiunile de deszăpezire şi de combatere a efectelor poleiului au fost implicaţi în ultimele 12 ore peste 4.000 de oameni din Direcţiile Regionale şi din Centrala CNAIR, în teren, în baze şi în comandamentele de iarnă de la nivel local şi central.

În aceste condiţii, Direcţiile Regionale ale CNAIR au acţionat astfel: DRDP Bucureşti – 212 autoutilaje şi 950 tone de material antiderapant răspândit, DRDP Craiova – 167 autoutilaje şi 541 tone material antiderapant, DRDP Timişoara – 215 autoutilaje şi 1.479 tone material antiderapant, DRDP Cluj – 81 autoutilaje şi 292 tone de material antiderapant, DRDP Braşov – 99 autoutilaje şi 337 tone material antiderapant, DRDP Iaşi – 85 autoutilaje şi 296 tone material antiderapant, DRDP Constanţa – 88 autoutilaje şi 444 tone material antiderapant.

Citeşte și:FOTO | Vremea face ravagii: Zeci de copaci doborâţi de vânt în Bucureşti și 49 de maşini avariate, în ultimele ore

FOTO HEPTA


Prognoza meteo pentru weekendul 26-27 ianuarie: Ninsori, ploi și lapoviță în toată țara, polei în București


 

Close
Închide
  Close