De Dragoș Tănase,

UPDATE – ora 08.50: Drumul naţional DN 15 Poiana Largului – Bicaz a fost deblocat, marţi dimineaţa, pe un sens de mers, după ce fusese închis total din cauza aluviunilor de pe şosea, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ, Adrian Rotaru, pentru Agerpres.

„În această dimineaţă, pe DN 15 Poiana Largului – Bicaz, la aproximativ un kilometru de Poiana Largului, un torent a adus în şosea aluviuni. Se lucrează pentru îndepărtarea acestora. A fost anunţată şi Secţia de Drumuri Naţionale pentru a trimite un utilaj în zonă”, a precizat Adrian Rotaru.

Mai jos de primul blocaj, o bucată din DN 15 a fost ruptă şi se circulă pe un singur sens de mers, a mai menţionat sursa citată.

Ca rută ocolitoare se recomandă DN15B (Poiana Largului-Târgu Neamţ) şi DN15C (Târgu Neamţ-Piatra Neamţ).

De asemenea, circulaţia rutieră a fost oprită (surpare mal) şi la kilometrul 237+800 de metri, pe raza localităţii Bistricioara (DN 15).

Află prognoza meteo de marți, 25 iunie. Vreme caldă, dar instabilă.

FOTO: DRDP Iași


Citește și:
ÎNREGISTRĂRI AUDIO. Familia care a cerut azil politic în SUA pentru persecuție etnică în România amenință presa cu pietre: „Te omor și dacă fac pușcărie!” Bărbatul are trei condamnări în 2016 în Europa, dintre care una în Germania, pentru furt cu violență


Benny scos din sărite: „M-am uitat pe Instagramul Cristinei Neagu și mi-era rușine, frate!”
GSP.RO

Benny scos din sărite: „M-am uitat pe Instagramul Cristinei Neagu și mi-era rușine, frate!”

Horoscop 8 decembrie 2019. Vărsătorii își fac griji legate de bani
HOROSCOP

Horoscop 8 decembrie 2019. Vărsătorii își fac griji legate de bani