Mergi direct la conținut »
Concert caritabil la Ateneul Român pentru antropologul Vintilă Mihăilescu
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Concert caritabil la Ateneul Român pentru antropologul Vintilă Mihăilescu

Concert caritabil la Ateneul Român pentru antropologul Vintilă Mihăilescu

Un concert caritabil destinat strângerii de fonduri pentru tratamentul antropologului Vintilă Mihăilescu va avea loc luni, 15 iulie, de la ora 19.00, la Ateneul Român. Soliști și instrumentiști celebri vor apărea pe scenă pentru a-l salva pe omul de cultură, grav afectat de un cancer agresiv al sângelui. Tratamentul necesar depășește suma de 250.000 de euro.

De Mihai Niculescu,

„Transplantul este singura șansă de supraviețuire și se poate face în Franța. Costurile pe care le presupun internarea, tratamentul și transplantul sunt de minimum 250.000 Euro”, anunță organizatorii concertului caritabil.

Printre artiștii care au răspuns afirmativ la acest eveniment se numără dirijorul Tiberiu Soare, pianistul Horia Mihail, violonistul Gabriel Croitoru, deținătorul viorii Guarneri, care a apartinut lui George Enescu, soprana Oana Andra, prim solistă a Operei Naționale București și tenorul George Vîrban.

„Vintilă Mihăilescu este unul dintre cei mai iubiți și respectați profesori și autori din țara noastră, care a pregătit cu multă răbdare și dăruire numeroase generații de sociologi și antropologi, a susținut numeroase conferințe, a publicat cărți valoroase și a scris sute de articole pe teme actuale ale societății românești, oferind o analiză lucidă și necesară a realităților locale în context european. Vintilă Mihăilescu este un adevărat model pentru toți românii care vor să schimbe lucrurile în bine în lumea în care trăim, un mentor și un întelept de care avem toți nevoie”, susțin organizatorii concertului de caritate.

Medicii care stau 24 de ore din 24 în spitale sunt puși să-și plătească mâncarea
Recomandări

Medicii care stau 24 de ore din 24 în spitale sunt puși să-și plătească mâncarea

 

Cât costă biletele

Biletele pot fi procurate pe iabilet.ro

Categorii Bilete:

Categoria 1 – Loje centrale – 2500 ron

Categoria 2 – Loje centrale spate – 900 ron

Categoria 3 – Loje laterale – 500 ron

Categoria 4 – Locuri în sală – 200 ron

Toate donațiile dvs. vor fi direcționate către Magicamp care gestionează fondurile necesare tratamentului domnului Vintilă Mihăilescu.S


Citește și:

Recomandările culturale ale săptămânii. Descoperim cum se simte Pescărușul pe acoperișul TNB-ului


Close
Închide
  Close