Mergi direct la conținut »
Confesiunile unei fugare. Elena Udrea, despre cererea în căsătorie și nunta cu Adrian Alexandrov
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Confesiunile unei fugare. Elena Udrea, despre cererea în căsătorie și nunta cu Adrian Alexandrov

Confesiunile unei fugare. Elena Udrea, despre cererea în căsătorie și nunta cu Adrian Alexandrov

Elena Udrea a vorbit, în interviul acordat revistei VIVA!, despre cererea în căsătorie primită de la Adrian Alexandrov și planurile de nuntă.

„În prima noastră ieșire, în drum spre mare, mi-a spus că el își dorește să se căsătorească, să aibă copii și familie (…) M-a cerut în căsătorie de câteva ori, am zis „da” de fiecare dată”, a spus Elena Udrea, pentru revista VIVA!

Udrea a mai spus că ea și logodnicul ei au încercat să organizeze nunta și vara trecută, și vara aceasta, însă nu au reușit. „A rămas pentru vara viitoare”, a spus aceasta.

Rămâne de văzut dacă nunta va avea loc în România sau în Costa Rica, țară unde Elena Udrea a fugit, la începutul acestui an, cu câteva luni înainte de a primi condamnarea definitivă de 6 ani de închisoare în dosarul Gala Bute. Tot din Costa Rica a anunțat și vestea că este însărcinată.

Interviul complet cu Elena Udrea îl puteți citi în revista VIVA!, care a apărut pe piața vineri, 31 august.

Revista VIVA! a realizat un demers jurnalistic, care răspunde în primul rând întrebărilor legate de veridicitatea sarcinii Elenei Udrea. Pictorialul și interviul cu Elena Udrea, condamnată definitiv la 6 ani de închisoare în România și fugară în Costa Rica nu servesc niciunui alt interes, în afara celui public și al publicului. Revista VIVA! nu a plătit și nu a primit bani pentru acest subiect.

 
 
Close
Închide