Mergi direct la conținut »
Confesiunile unui dependent de sex: și-a lăsat fetele singure de Crăciun și a mers la bordel!
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Confesiunile unui dependent de sex: și-a lăsat fetele singure de Crăciun și a mers la bordel!

Confesiunile unui dependent de sex: și-a lăsat fetele singure de Crăciun și a mers la bordel!

Danny Wilkins, în vârstă de 37 de ani, din Preston, Marea Britanie, fost pugilist, și-a recunoscut dependența de sex și a dat detalii picante despre viața sa.

El a dezvăluit că a cheltuit, în medie, 500 de lire săptămânal pe prostituate și 300 de lire pe cocaină. Pentru a-și satisface poftele, Wilkins și-a lăsat copiii de izbeliște de Crăciun!

El a precizat că și-a lăsat fetele de Crăciun, preferând să meargă la bordel. Danny Wilkins spune că a avut peste 500 de femei până acum.

El a spus că e foarte ușor să „agațe” mereu femei, folosindu-se de Tinder, și că era disperat să-și îndeplinească poftele tot timpul.

„Nu conta cât de bătrâne erau sau cum arătau sau ce rasă erau. Conta să fie femei”, a spus Danny Wilkins, conform thesun.co.uk.

Tată a două fetițe (de 6 și, respectiv, 5 ani), Danny a ajuns la datorii de 15.000 de lire sterline. Soția l-a surprins și l-a filmat intrând într-un bordel și a divorțat de el.

A vrut să se sinucidă

După ce soția l-a părăsit, Danny a intrat în depresie și a vrut să se sinucidă într-o cameră de hotel.

La un moment dat, el și-a lăsat fetele baltă chiar de Crăciun, preferând să meargă la bordel.

„Era ușor să găsesc femei și, cu cât averam mai multe, cu atât îmi doream și mai mult altele. Cheltuiam circa 500 de lire săptămânal pe prostituate și am ajuns la datorii de peste 15.000 de lire de care încă mă chinui să scap”, a mai declarat Danny Wilkins, care a recunoscut că lua și Viagra.

El e bărbatul care a spulberat ursul în Harghita. Primele declarații
Recomandări

El e bărbatul care a spulberat ursul în Harghita. Primele declarații

El a fost boxeur, dar a fost nevoit să renunțe la pasiunea lui la 19 ani, din pricina unei accidentări la încheietura mâinii.

„Acolo era un circuit. Aveam gale prin toată țara, iar după fiecare urma câte o petrecere uriașă cu femeie, droguri și alcool. Acolo am prins gustul vieții de lux. Făceam mereu sex cu diverse femei, beam, ne drogam.

Dar nu eram încă dependent. La 23 de ani s-a însurat cu Sarah, dar nu au format un cuplu foarte legat. El a continuat să bea și să se drogheze. Și să facă sex cu necunoscute.

Când a descoperit Tinder nu s-a mai stăpânit. „Agăța” când voia noi și noi femei. Lipsea de acasă și-i spunea soției că a fost la diverși prieteni. Timp de opt ani, el și-a așteptat soția să se culce pentru a se furișa afară din casă în căutare de sex cu necunoscute.

Bărbatul care și-a pierdut familia în tragedia din Timișoara: „Medicii s-au gândit că soția a încercat să se sinucidă”
Recomandări

Bărbatul care și-a pierdut familia în tragedia din Timișoara: „Medicii s-au gândit că soția a încercat să se sinucidă”

S-a „lăsat” de opt luni!

„Niciodată n-am știut cum să acționez față de dependența mea de sex. Mă minunez și acum că n-am fost prins pentru consum de droguri sau băutură, cu toate că nu mă duceam niciodată nedrogat”, a mai spus Danny.

Britanicul care crede că are mulți copii despre care nu știe, fiindcă oricum nu-și mai aduce aminte numele a mai multe de cinci dintre sutele de partenere pe care le-a avut.

Declicul s-a produs când și-a lăsat fetele singure în casă de Crăciun, pentru a merge la bordel. Atunci a realizat că se „omoară” și a decis să lupte cu dependența de sex.

Danny Wilkins a mai spus că n-a mai făcut sex cu nimeni de opt luni și că nu se mai gândește decât la o relație serioasă.


Tudor Giurgiu a dezvăluit pentru Libertatea tema următorului său film: „Masacrul de la Fântâna Albă, din 1941, când rușii au omorât aproape 3.000 de români”

Close
Închide
  Close