Mergi direct la conținut »
UPDATE/ Copil surdomut, ucis de o ambulanță în Cluj, pe trecerea de pietoni. Echipajul mergea să preia un bebeluș
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > UPDATE/ Copil surdomut, ucis de o ambulanță în Cluj, pe trecerea de pietoni. Echipajul mergea să preia un bebeluș

UPDATE/ Copil surdomut, ucis de o ambulanță în Cluj, pe trecerea de pietoni. Echipajul mergea să preia un bebeluș

Copil surdomut, ucis de o ambulanță în Cluj. Adolescentul, în vârstă de 14 ani, a fost izbit în plin de autosanitară, după ce a traversat în fugă strada. Cel puțin asta susțin martorii care cred că băiatul nu ar fi auzit sirenele ambulanței.

UPDATE 18:08: Ambulanța care l-a spulberat pe adolescent pe trecerea de pietoni era în misiune.

„Ambulanţa se deplasa în misiune, cu semnalele acustice şi luminoase pornite, şi a surprins, pe o trecere de pietoni de pe b-dul 21 Decembrie, un tânăr de 14 ani care era angajat în traversare. În urma accidentului, pietonul a decedat şi în momentul de faţă se fac verificări pentru a se clarifica toate aspectele de producere a acestui nefericit eveniment. Tânărul era cu deficienţe, era surdo-mut”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Traian Morar, pentru Monitorul de Cluj.

Autosanitara implicată în accident trebuia să preia un bebeluș.

„Am avut o ambulanţă de neonatologie care se deplasa la o intervenţie, să preia un copil nou-născut adus cu elicopterul pe Aeroportul din Cluj-Napoca. În timp ce se deplasa la intervenţie, a lovit un tânăr, un adolescent de 14 ani. Ambulanţa de neonatologie a rămas pe loc, echipajul medical a fost preluat de o altă ambulanţă SMURD şi a fost dus pentru a prelua copilul de la aeroport. Altă ambulanţă de la Serviciul judeţean a intervenit pentru a acorda asistenţă medicală şi a efectua manevre de resuscitare pentru adolescent”, a precizat, pentru sursa citată, Andrei Biriş, purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

Polițiștii din cadrul IPJ Cluj au demarat o anchetă pentru a stabili cauzele producerii accidentului.


Accidentul a avut loc, duminică, pe bulevardul 21 Decembrie 1989 din Cluj. Din spusele martorilor, ambulanța circula cu viteză, iar copilul a traversat strada în fugă, pe culoarea roșie a semaforului, informează ziardecluj.ro.

Șoferul ambulanței nu a putut evita impactul. Băiatul de 14 ani a murit pe loc, cu toate eforturile medicilor de a-l resuscita.

Sursă foto: ziardecluj.ro


Citește și FOTO&VIDEO | Libertatea a transmis LIVE din Chișinău. de la manifestația pentru unirea României cu Republica Moldova


 

 
 
Close
Close
Închide