MENIU CAUTĂ

Corpul unei românce ucise cu doi ani în urmă în Italia zace de atunci într-un frigider de la o morgă. Motivul e incredibil

Distribuie

Românca Mariana Tudor Szekereș a fost ucisă în 2016 în Italia, la Salerno. De atunci, cadavrul ei a zăcut într-un frigider de la morga din Salerno.

Nu banii au reprezentat piedica (deși e foarte scumpă repatrierea unui cadavru), ci autoritățile italiene. Corpul Marianei a fost supus la două autopsii, una în 2016 și alta în 2017. Dar procurorii tot n-au reușit să termine cercetările!

Principalul suspect este Carmine Ferrante, tatăl a trei copii, considerat criminal în serie şi condamnat deja în apel la 20 de ani de închisoare pentru uciderea altei tinere.

Zidarul a văzut-o ultima oară în viață

Anchetatorii italieni au reuşit să preleveze ADN-ul lui Ferrante de pe corpul româncei, însă el a motivat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu aceasta în schimbul unei sume de bani. Bărbatul care lucrează ca zidar n-a recunoscut crima.

Procuratura italiană consideră că el este criminalul, fiind ultima persoană care a văzut-o în viaţă pe româncă. Ilmattino.it a anunțat că, în sfârșit, după doi ani de la crimă, corpul româncei va pleca spre casă, pentru a fi înmormântată creștinește.


Secureanu vrea să o ducă pe „Vrăbi” în Italia, de Sărbători. Instanța e de acord, DNA se opune. Prima ieșire din țară, după ce a fost acuzat că a delapidat Spitalul Malaxa cu 2 milioane de lei

 

Citește mai multe despre Crima pe Libertatea.

Comentarii