„Doamna în cauză strigă de la bun început, nu vorbește pe un ton normal, strigă. Dorește să fie auzită de toată lumea și bineînțeles de cei care vor vedea filmul. Apoi, doamna a venit foarte bine instruită pentru a face niște cumpărături și pentru asta a venit înarmată cu articole de lege și convenția de la Geneva. Probabil are experiență din procesul pe care l-a meționat cu secția de poliție 24, după cum declară. Doamna a insistat în neștire ca agentul de poliție să-și prezinte legitimația, deși acesta era în uniformă”, a declarat Tudor Popescu într-o intervenție la Digi24.

Jurnalistul a spus că cei doi soți au venit la magazin cu gândul de a provoca un scandal de proporții.

”Doamna a insistat să-i ceară legitimația polițistului. Atât doamna, cât și partenerul dânsei, soțul probabil, nu purtau măști. Aici nu era vorba de spațiu public, era vorba de intrarea într-un spațiu închis. Nu aveau mască. Cum ar fi intrat în magazin fără mască? Era altă ilegalitate pe care se pregăteau să o comită. În mod evident, cei doi nu veniseră la cumpărături”, a mai explicat jurnalistul.

Acesta a demontat argumentele celor doi soți

”La început a zis termoscanare, apoi și-a dat seama că nu înțeleg oamenii și au spus „temperatura, să ne ia temperatura”. Să mai spun ceva despre acest procedeu, luarea temperaturii. Dacă se duceau la aeroport, ce făceau? Acolo li se cerea să treacă prin poartă prin care circulă raze X, nu toate scanerele corporale sunt cu raze X, dar multe sunt cu raze X care sunt radiații în doze mici, dar care au efect asupra corpului. Acolo e act mai complex, e scanat tot corpul”.

Un candidat PNL la primărie amenință un șef de spital cu o intervenție la Orban: „Nu te mai lua de omul meu!”
Recomandări
Un candidat PNL la primărie amenință un șef de spital cu o intervenție la Orban: „Nu te mai lua de omul meu!”
 

Cristian Tudor Popescu a mai spus că termoscanarea este un act absolut normal în această perioadă

”De ce e act intim, de ce e nevoie de medic? Să pui câte un medic la intrarea în supermarket, la instituții? Ca să ce? Ca să miște acel aparat să ți-l pună la distanță în dreptul frunții. Pentru asta să punem medic? Mai rămâne cineva să se ocupe de cei care suferă în spitale de Covid și alte boli? Dacă îi punem pe toți la coadă la supermarket.(…) N-a venit să spună ca îi bagă CIP în cap ci că e act medical intim. Nu am văzut ca acest termometru să-i fi fost introdus în gură sau în cealaltă parte a tubului digestiv, n-am văzut asta.”

Ad placeholder

Cristian Tudor Popescu a reacționat și la intervenția echipajului de poliție.

”A fost nevoie de 7 băieți tineri și zdraveni ca să mobilizeze o persoană de o vârstă considerabilă. Are peste 65 de ani, ceea ce într-adevăr e penibil. E de presupus că maximum 2 polițiști atunci când trebuie să liniștească o persoană agresivă au metode fără să vină acolo cu plutonul”.

Citeşte şi:

Bărbat încătușat de polițiști pentru că a refuzat să i se ia temperatura. Kaufland susține că scandalul de la magazinul din Ferentari a fost regizat

VIDEO | Reguli ignorate de oameni la priveghiul Arhiepiscopului Pimen. Credincioșii și-au dat jos masca și au sărutat sicriul

Un anticorp uman contra SARS poate deține cheia pentru tratarea coronavirusului 

Mario Mutu locuieşte în Italia cu mama lui şi face 18 ani anul acesta. Iată cât de mult a crescut fiul cel mare al lui Adi Mutu și cât de frumos este!
PARTENERI - GSP.RO
Mario Mutu locuieşte în Italia cu mama lui şi face 18 ani anul acesta. Iată cât de mult a crescut fiul cel mare al lui Adi Mutu și cât de frumos este!
Horoscop 7 iulie 2020. Berbecii simt nevoia să se apropie de cei mai speciali dintre prietenii lor
HOROSCOP
Horoscop 7 iulie 2020. Berbecii simt nevoia să se apropie de cei mai speciali dintre prietenii lor
RECOMANDĂRI