Mergi direct la conținut »
Cum a fost surprinsă Ioana Tufaru la Teatrul Bulandra, unde a fost să-i aducă un ultim omagiu Tamarei Buciuceanu Botez Galerie foto
5imagini
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Cum a fost surprinsă Ioana Tufaru la Teatrul Bulandra, unde a fost să-i aducă un ultim omagiu Tamarei Buciuceanu Botez

Ioana Tufaru, fiica regretatei actrițe și cântărețe Anda Călugăreanu, a fost prezentă la Teatrul Bulandra, din Capitală, unde i-a adus un ultim omagiu celei care a fost tamara Buciuceanu Botez.

De Daria Maria Diaconu,

După ce a mers să depună flori la sicriul cu trupul neînsuflețit al actriței Tamara Buciuceanu, Ioana Tufaru a fost surprinsă în fața teatrului Bulandra.

Fiica Andei Călugăreanu a ieșit din teatru pentru a fuma în liniște.

Renumita actriță Tamara Buciuceanu Botez a încetat din viață în data de 15 octombrie 2019. Aceasta era internată la Spitalul Elias din Capitală, din cauza unor probleme cardiace. Artista avea 90 de ani. Joi, 17 octombrie 2019, trupul neînsuflețit al Tamarei Buciuceanu a fost depus la Teatrul Bulandra, acolo unde admiratorii i-au adus un ultim omagiu. Tot joi, la ora 18:00, va avea loc o slujbă de priveghi făcută de preoții de la Biserica Sf. Gheorghe Nou. Vineri, 18 octombrie, la ora 9:30, Tamara Buciuceanu va fi condusă pe ultimul drum la Biserica Sf. Gheorghe Nou, din centrul Capitalei, urmând ca la ora 13:00 aceasta să fie îngropată la Cimitirul Sfânta Vineri, potrivit anunțului făcut de preotul dr. Emil Nedelea Cărămizaru, parohul Bisericii Voievodale Sf. Gheorghe Nou.

FOTO: Dumitru Angelescu

Close
Închide
  Close