Potrivit meteorologilor, în următoarele două săptămâni, vor fi maxime de 24 de grade Celsius şi minime de zero grade, în aproape toate regiunile ţării.

Vremea în Banat

În Banat, în perioada 25 – 27 aprilie, media maximelor va fi de 19… 20 grade Celsius. Din 27 aprilie, temperatura aerului va scădea spre valori ce se vor situa în jurul a 17 grade Celsius, în medie. Din 30 aprilie şi până la sfârşitul intervalului, variaţiile termice vor fi în general nesemnificative, cu temperaturi maxime de 18… 20 de grade Celsius, în medie.

Minimele vor scădea uşor, de la 9 grade Celsius la începutul intervalului, spre valori medii de 7 grade Celsius în data de 27 aprilie, apoi vor creşte uşor până spre 8… 9 grade Celsius în 28 aprilie. După data de 28 aprilie şi până la sfârşitul intervalului, variaţiile temperaturii aerului vor fi nesemnificative, media regională a minimelor fiind de 7… 8 grade Celsius. Probabilitatea pentru precipitaţii va fi ridicată în intervalul 25 – 30 aprilie, apoi din nou după data de 1 mai.

Vremea în Crișana

În intervalul 25 – 27 aprilie, media maximelor va fi de 18… 19 grade Celsius, în Crișana. De pe 27 aprilie, temperatura aerului va scădea spre 16 grade în medie, iar în intervalul 2 – 6 mai va creşte uşor până la valori de 18 grade Celsius.

În ultimele zile ale celei de-a doua săptămâni de prognoză, maximele vor creşte uşor spre valori medii în jurul a 20 de grade Celsius. Minimele vor scădea de la 9 grade Celsius, în medie în prima zi a intervalului, spre valori medii în jurul a 6 grade Celsius, în data de 28 aprilie. Ulterior datei de 2 mai, şi până la sfârşitul intervalului, variaţiile vor fi nesemnificative, media regională a minimelor fiind de 7… 8 grade Celsius. Probabilitatea pentru precipitaţii va fi ridicată în intervalul 25 – 29 aprilie, apoi din nou după data de 1 mai.

După capturarea totală a Luhanskului, Rusia controlează mai bine de o cincime din Ucraina. Ce urmează pe frontul de est
Recomandări
După capturarea totală a Luhanskului, Rusia controlează mai bine de o cincime din Ucraina. Ce urmează pe frontul de est

Vremea în Transilvania

În primele zile ale intervalului, media regională a maximelor va fi de 17… 18 grade Celsius. Din 27 aprilie, media maximelor va scădea spre 13 grade, apoi vremea se va încălzi uşor şi treptat, astfel încât în intervalul 29 aprilie – 8 mai maximele vor fi cuprinse între 14 şi 17 grade Celsius, cele mai mici valori urmând a se înregistra în zilele de 29 şi 30 aprilie.

Media minimelor va scădea de la 8 grade Celsius în 25 aprilie, până la valori în jurul a 4 grade Celsius în 27 aprilie, apoi va creşte uşor spre 6 grade Celsius în 28 aprilie. Ulterior datei de 28 aprilie, variaţiile minimelor vor fi nesemnificative, astfel încât media regională a intervalului 28 aprilie – 8 mai va fi de 5 – 6 grade Celsius. Probabilitatea pentru precipitaţii va fi mai mare în intervalul 25 aprilie- 29 aprilie, apoi din nou în intervalul 3 – 8 mai.

Românii nu s-au speriat de incidentul din Egipt, în care două femei au fost ucise de un rechin. „Nimeni nu și-a anulat vacanța”, spun operatorii de turism
Recomandări
Românii nu s-au speriat de incidentul din Egipt, în care două femei au fost ucise de un rechin. „Nimeni nu și-a anulat vacanța”, spun operatorii de turism

Vremea în Maramureş

La începutul intervalului, media temperaturilor din timpul zilei vor fi 17… 18 grade Celsius, apoi temperatura aerului va scădea, astfel că în ziua de 28 aprilie media maximelor se va situa în jurul a 14 grade Celsius. Ulterior, vremea se va încălzi treptat, astfel încât până în data de 1 mai se estimează a se înregistra valori maxime medii în jurul a 17 grade Celsius.

După data de 6 mai, media maximelor va creşte uşor, astfel că până la sfârşitul intervalului vor fi 19 grade Celsius. Media minimelor va scădea de la 9 grade Celsius în 25 aprilie până la valori în jurul a 5 grade Celsius în 27 aprilie, apoi va creşte uşor spre 7 grade Celsius în 28 aprilie. Ulterior acestei date, temperatura aerului va scădea până la valori medii de 5 grade Celsius, apoi variaţiile vor fi nesemnificative în intervalul 29 aprilie – 1 mai.

După data de 1 mai şi până la sfârşitul celei de-a doua săptămâni, media regională caracteristică va fi de 5… 6 grade Celsius. Probabilitatea pentru precipitaţii va fi mai mare în intervalul 25 aprilie – 28 aprilie, apoi în intervalul 2 – 8 mai.

Ce-i atrage pe rechini aproape de plajele cu turiști. Biolog marin: „Pot simți prezența câtorva picături de sânge la 5 kilometri distanță”
Recomandări
Ce-i atrage pe rechini aproape de plajele cu turiști. Biolog marin: „Pot simți prezența câtorva picături de sânge la 5 kilometri distanță”

Vremea în Moldova

În primele două zile, în Moldova, media maximelor va fi de 21… 22 de grade Celsius, apoi temperatura aerului va scădea până spre valori de 14… 15 grade Celsius în ziua de 28 aprilie. Ulterior, vremea se va încălzi treptat, astfel încât în data de 5 mai media regională a maximelor va fi de până la 19 grade Celsius. Ulterior acestei date şi până la sfârşitul intervalului, variaţiile vor fi nesemnificative, maxima regională fiind de 18… 19 grade Celsius, în medie.

Minimele vor scădea de la 10 grade în medie la începutul intervalului spre valori în jurul a 7 grade în data de 27 aprilie, apoi vor creşte uşor până spre 8 grade în 28 aprilie şi ulterior acestei date va scădea din nou, de această dată până spre valori de 5 grade în 30 aprilie şi 1 mai.

După data de 1 mai, vremea se va încălzi ușor, astfel încât media regională a intervalului 2 – 8 mai va fi de 6… 8 grade Celsius. Probabilitatea pentru precipitaţii va fi mai mare în intervalul 25 – 28 aprilie, apoi în intervalul 4 – 8 mai.

Vremea în Dobrogea

Media maximelor va creşte de la 17 grade în prima zi spre valori de 22 de grade Celsius în 26 aprilie, apoi temperatura aerului va scădea treptat până la 14 grade Celsius în 29 aprilie, în zona Dobrogei.

Până în 2 mai nu vor fi variaţii de la o zi la alta, astfel încât media regională a maximelor va fi de 14 grade Celsius, apoi tendinţa temperaturii aerului va fi de creştere uşoară de la o zi la alta, până spre valori medii maxime de 17 grade Celsius, în ultima parte a intervalului.

În intervalul 25 – 28 aprilie, media regională a minimelor va fi de 10… 11 grade Celsius. După data de 28 aprilie minimele vor scădea până spre valori medii în jurul a 7 grade Celsius în 30 aprilie, 1 şi 2 mai, apoi vremea se va încălzi treptat până spre valori în jurul a 10 grade Celsius în intervalul 6 – 8 mai. Probabilitatea pentru precipitaţii va fi mai mare în 28 aprilie, respectiv în intervalul 3 – 8 mai.

Vremea în Muntenia

În Muntenia, în primele zile ale intervalului media temperaturilor din timpul zilei va fi de 23… 24 de grade Celsius, apoi temperatura aerului va scădea. Pe 29 aprilie se vor înregistra valori în jurul a 16 grade Celsius.

Ulterior, vremea se va încălzi treptat, astfel încât media regională a maximelor în intervalul 30 aprilie – 8 mai va fi cuprinsă între 16 şi 20 de grade Celsius. Media minimelor va scădea de la 11 grade Celsius în 25 aprilie până la valori în jurul a 8 grade Celsius în 26 şi 27 aprilie, apoi va creşte uşor spre 9 grade Celsius în 28 aprilie.

Din 28 aprilie, temperatura aerului va scădea până la valori medii de 6 grade Celsius (în 30 aprilie), apoi variaţiile vor fi nesemnificative. După data de 2 mai şi până la sfârşitul celei de-a doua săptămâni, vremea se va încălzi ușor, astfel încât până la sfârşitul intervalului media minimelor va fi de 8 grade Celsius. Probabilitatea pentru precipitaţii va fi mai mare în zilele de 27 şi 28 aprilie, respectiv în intervalul 6 – 8 mai.

Vremea în Oltenia

În perioada 25 – 27 aprilie, media temperaturilor din timpul zilei va fi de 22 de grade Celsius, apoi temperatura aerului va scădea până spre 16… 17 grade Celsius în intervalul 28 – 30 aprilie. Ulterior, vremea se va încălzi treptat, astfel încât media regională a maximelor, în intervalul 30 aprilie – 8 mai, va fi cuprinsă între 17 şi 20 de grade Celsius, valorile mai mici urmând a se înregistra în primele zile ale intervalului.

Media minimelor va scădea de la 10 grade Celsius, în 25 aprilie, până la valori în jurul a 8 grade Celsius, în 26 şi 27 aprilie, apoi va creşte uşor spre 10 grade Celsius în data de 28 aprilie. Din 28 aprilie, temperatura aerului va scădea până la valori medii de 6 grade Celsius în data de 2 mai.

După data de 2 mai şi până la sfârşitul celei de-a doua săptămâni, tendinţa temperaturii aerului este de creştere uşoară, astfel încât până la sfârşitul intervalului media minimelor va fi de 8 grade Celsius. Probabilitatea pentru precipitaţii va fi mai mare în zilele de 27 şi 28 aprilie, respectiv în zilele de 7 şi 8 mai.

Vremea la munte

La munte, în intervalul 25 – 27 aprilie, media valorilor diurne va fi de 9… 10 grade Celsius, apoi temperatura aerului va scădea până spre 6 grade Celsius în zilele de 28 şi 29 aprilie. Ulterior, vremea se va încălzi, urmând a se înregistra în medie 8 grade Celsius în intervalul 1 – 4 mai.

După data de 4 mai şi până la sfârşitul intervalului, media regională a maximelor va fi de 9… 10 grade Celsius. Media minimelor va scădea de la 4 grade Celsius, în data de 25 aprilie, până la valori în jurul valorii de 0 grade Celsius în data de 2 mai, apoi va creşte uşor până la sfârşitul intervalului spre valori în jurul a 2 grade Celsius. Probabilitatea pentru precipitaţii va fi ridicată pe tot parcursul intervalului.

Urmărește-ne pe Google News
Rareș Bogdan a dat-o de gol LIVE pe Denis Rifai: „Da, știu că asta sunteți”
GSP.RO
Rareș Bogdan a dat-o de gol LIVE pe Denis Rifai: „Da, știu că asta sunteți”
ȘOC TOTAL! Anunț sumbru despre războiul Rusia - Ucraina! HALUCINANT, totul s-a SPULBERAT!
Playtech.ro
ȘOC TOTAL! Anunț sumbru despre războiul Rusia - Ucraina! HALUCINANT, totul s-a SPULBERAT!
Mărturisirile tatălui Roxanei, românca ucisă de rechin, în Egipt: "Era a treia oară acolo, îi plăcea să înoate. Soarta fiecaruia e undeva sus"
Observatornews.ro
Mărturisirile tatălui Roxanei, românca ucisă de rechin, în Egipt: "Era a treia oară acolo, îi plăcea să înoate. Soarta fiecaruia e undeva sus"
Horoscop 5 iulie 2022. Racii au șansa de a reveni la gânduri mai bune în legătură cu anumite proiecte ale prietenilor sau rudelor
HOROSCOP
Horoscop 5 iulie 2022. Racii au șansa de a reveni la gânduri mai bune în legătură cu anumite proiecte ale prietenilor sau rudelor
Românca ucisă în Egipt nu a avut nicio șansă în fața rechinului Mako. Informații șocante despre bestia din Marea Roșie
Știrileprotv.ro
Românca ucisă în Egipt nu a avut nicio șansă în fața rechinului Mako. Informații șocante despre bestia din Marea Roșie
Becali l-a dat afară, şi-a schimbat meseria şi e cunoscut în online! Cu ce se ocupă fostul fotbalist al FCSB
Orangesport.ro
Becali l-a dat afară, şi-a schimbat meseria şi e cunoscut în online! Cu ce se ocupă fostul fotbalist al FCSB
Jewelry Seven, atelierul de bijuterii custom în care pasiunea se îmbină cu creativitatea
PUBLICITATE
Jewelry Seven, atelierul de bijuterii custom în care pasiunea se îmbină cu creativitatea
POVEȘTI CARE VINDECĂ. După 19 ani de dureri de spate, un bărbat a cunoscut medicii care i-au redat mobilitatea
PUBLICITATE
POVEȘTI CARE VINDECĂ. După 19 ani de dureri de spate, un bărbat a cunoscut medicii care i-au redat mobilitatea