Mergi direct la conținut »
Cum va petrece Sărbătorile Pascale Raluca Arvat, prezentatoarea TVR
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Cum va petrece Sărbătorile Pascale Raluca Arvat, prezentatoarea TVR

Cum va petrece Sărbătorile Pascale Raluca Arvat, prezentatoarea TVR

Raluca Arvat este una dintre cele mai îndrăgite apariții de pe micul ecran. A prezentat ani de zile știrile sportive de la Pro TV, iar de ceva timp, vedeta s-a mutat la Televiziunea Națională. Vedeta a vorbit despre tradițiile de Paște și despre ce planuri are pentru această perioadă.

Ce tradiţii respecţi de Înviere?

În fiecare an mergem la Slujba de Înviere, toţi trei. Mai ales că băieţelului meu Tudor, care are 4 ani, îi place foarte mult atunci când toată lumea cântă şi aprinde lumânările la ora 12 noaptea….

Vei încondeia ouă alături de fiul tău?

Sigur, dar e mult spus încondeiat. Mai degrabă facem nişte picturi modernist-abstracte pe ouă cu acuarele speciale care se folosesc cu mâna. Dar distracţia e mare şi rezultatele haioase… şi asta e tot ce contează.

Iepuraşul a pregătit cadouri?

Iepuraşul s-a pregătit şi el, dar e tare secretos. Aflăm abia în dimineaţa de Paşte ce surpize a pregătit.

Vei petrece sărbătorile acasă sau ai planuri de vacanţă?

Cele mai frumoase sărbători sunt cele petrecute în familie. Masa tradiţională de Paşte, cand vom ciocni ouă roşii va fi acasa, împreună cu familia, iar apoi seara o voi petrece cu prietenii care îmi sunt alături de 23 de ani din fata televizorului, dvs telespectatorii. Aşa că voi avea sărbători cu adevarat frumoase.

Vei pregăti mâncăruri traditionale? Ce nu-ți lipsește de pe masa de Paște?

Musai ouale rosii, cozonacul şi pasca sunt pe masa de Paste. Dar cozonacul îl cumpar, ca am încercat de două ori să îl fac eu, dar o dată nu a crescut aluatul, iar a doua oara s-a ars la copt. Aşa că mai bine îl cumpăr gata făcut că e sigur aşa cum trebuie. Dat când eram copil, preferata mea este pasca. Bogată în brânză dulce şi stafide.

Ce înseamnă pentru tine Sărbătoarea Învierii?
Triumful renaşterii şi al luminii.

Citește și

Reportaj la procesul lui Sorin Oprescu, ajuns la termenul 72. Judecătoarea negociază cu avocații termenele și își anunță pensionarea! „În iunie îmi iese decizia și mă duc să fac prăjituri acasă”

 

 
 
Close
Close
Închide