De Ciprian Iana,

Dan Modea povestește, într-un interviu exclusiv pentru Libertatea, cum ar fi trebuit să arate acțiunea filmului “The Irishman”, în care joacă actori celebri, precum Robert De Niro, Al Pacino și Joe Pesci.

Jurnalista Andreea Arhip, ceea care a discutat cu Dan Moldea, a vorbit despre acest lucru în cadrul emisiunii ”Adriana Nedelea LA FIX”.

”Dan Moldea se tot uită o dată pe săptămână la film. A devenit deja o obsesie. Cazul nu a fost soluționat nici astăzi. În 2013 autoritățiile au luat decizia de a suspenda investigația. Nu s-a găsit nici un cadavru”, a spus Andeea Arhip în cadrul emisiunii ”Adriana Nedelea LA FIX”.

În film, Robert de Niro, care îl interpretează pe Sheeran (n.r. mafiotul Frank Sheeran) ar fi recunoscut că l-ar fi ucis. S-au găsit niște pete de sânge, însă ADN-ul nu a confirmat că era sângele lui Hoffa”, a miza spus Andreea Arhip. Pentru notorietate, probabil, au mai existat încă 14 persoane care mărturisit că l-au ucis pe Hoffa.

Dan Moldea i-a mai povestit Andreei că el și Robert de Niro ”s-au întâlnit în urmă cu câțiva ani, când lucrau deja la fim”. Chiar dacă nu respectă adevărul istoric, pelicula a făcut valuri în SUA, iar Dan Moldea speră ca acest caz să fie redeschis.

Luiza şi Alexandra puteau fi salvate, dacă anchetatorii verificau o cameră video! Ce s-a văzut pe imagini
Recomandări

Luiza şi Alexandra puteau fi salvate, dacă anchetatorii verificau o cameră video! Ce s-a văzut pe imagini

Jurnalist de investigație, Dan Moldea este obișnuit cu amenințările. ”S-a întâmplat în perioada 1975-78, când documenta cartea care îl privea pe Hoffa. Se vorbea despre legăturile cu mafia”, a povestit Andreea Arhip.

Lui Dan Moldea ”i-a fost foarte greu să urmărească acest film, cu atât mai mult cu cât ancheta s-a împotmolit. A rămas agățat de această poveste. El are o altă versiune. Spune în interviul din Libertatea că este vorba despre un alt criminal”.

Despre Dan Moldea, Andreea Arhip a dezvăluit și faptul că ”România este țara de origine a bunicilor săi. Bunicii și părinții au ajutat la fondarea biserici ortodoxe din localitate americană în care locuiește. Din păcate, el nu vorbește limba română”.


Citeşte şi:

Iran a permis accesul anchetatorilor ucraineni la fragmentele avionului prăbușit. Anunțul făcut de Președinția Ucrainei

VIDEO | Donald Trump a anunțat motivul pentru care a fost asasinat generalul Qassem Soleimani. „Am prins un adevărat monstru”

În România nu controlează nimeni vânzarea de „pilule” miraculoase pe internet. E acuzat direct deputatul Corneliu Buicu, PSD, șeful Comisiei de Sănătate!

Serena Williamns, devastată după eliminarea de la AO: „O atitudine neprofesionistă!”
GSP.RO

Serena Williamns, devastată după eliminarea de la AO: „O atitudine neprofesionistă!”

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială
HOROSCOP

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială