De Valentina Postelnicu,

„Iau în calcul acest lucru”, a spus premierul Dăncilă, întrebată dacă îşi menţine afirmaţia privind demiterea lui Narcis Neaga, şeful Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Ea a precizat că a decis înfiinţarea unui departament de investiţii, în subordinea premierului.

„Nu pot să îmi asum, până nu fac acest departament, care în fiecare săptămână să îmi raporteze stadiul, cum merg lucrurile privind autostrăzile, spitalele, investiţiile”, a spus şefa Executivului, întrebată câţi kilometri de autostradă îşi asumă în acest an.

„Vreau să ridic eu aceste obstacole, să vedem ce motive mai au să spună că nu au făcut”, a completat premierul.

Recent, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc declarat că va face o evaluare a activităţii lui Narcis Neaga, la sfârşitul lunii iunie.

„La sfârşitul lunii iunie am spus că voi spune exact care este situaţia, pentru că ştiţi că domnul Neaga a avansat un număr de 180 de kilometri, (…) dar trecând ieri pe şantiere (…) am constatat că estimarea este un pic greşită”, a spus Cuc.

„Domnul director Neaga este într-o evaluare, aţi văzut că ieri am fost pe autostrăzi, o să mă duc şi weekend-ul acesta şi săptămâna viitoare pe tronsoane de autostrăzi pe care se lucresză, după care voi veni cu propriile mele concluzii vis-a-vis de kilometrii care vor fi deschişi şi vis-a-vis de activitatea domnului director Neaga”, mai spunea Răzvan Cuc.


O prezentatoare TV implicată într-un accident rutier violent în Pitești. Cine e tatăl ei
GSP.RO

O prezentatoare TV implicată într-un accident rutier violent în Pitești. Cine e tatăl ei

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă
HOROSCOP

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă