MENIU CAUTĂ
12 Feb. 2018 12:15 , de Valentina Postelnicu

Dăncilă, reacție în scandalul DNA: Voi discuta cu ministrul Justiției despre informațiile privind fabricarea de probe, nu sunt într-o situație confortabilă

Distribuie

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat luni că va discuta cu ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, cu privire la informaţiile potrivit cărora în anumite dosare s-ar fi încercat fabricarea de probe, ea precizând că nu este ”într-o situație foarte confortabilă”.

Întrebată, la sediul PSD, dacă va discuta cu ministrul Justiţiei despre aspectele relatate în presă, potrivit cărora în anumite dosare s-ar fi fabricat probe, Viorica Dăncilă a răspuns că nu a discutat pentru că ministrul este plecat din ţară.

'Bineînţeles că vom avea o discuţie cu domnul ministru al Justiţiei. Ceea ce am văzut aseară este îngrijorător pentru fiecare român. Vă daţi seama că şi în calitate de prim-ministru, văzând că se încerca fabricarea probelor chiar pentru prim-ministru, nu sunt într-o situaţie foarte confortabilă, d-apoi un român care se gândeşte că trebuie să vadă în Justiţie dreptatea”, a spus premierul Dăncilă.

Viorica Dăncilă a mai spus că nu poate să anticipeze ce măsuri vor fi luate în acest caz. „Nu trebuie, în acelaşi timp, să vedem întreaga Justiţie că ar face lucruri urâte sau că nu ar judeca drept. Nu pot să vă spun la ce măsuri mă aştept, trebuie să (…) avem o discuţie pe acest subiect, nu pot să anticipez”, a mai afirmat Dăncilă.

Citește și: FOTO | Cine a fost femeia pe care Elena Ceaușescu a urât-o cel mai mult. 'Îi spunea soţului meu: ‘Lasă, dragă, o să moară’'

Loading...
Comentarii