De Dana Aramă,

Gabriel Leș a declarat, la Realitatea TV, că armata își asumă greșeala, chiar dacă exercițiul a fost comun.

„Ne asumăm responabilitatea unui astfel de serviciu, cel mai mare, Saber Guardian, unde participă 13.500 de militari și peste 30.000 de militari de armata. A fost o comsie la primărie și s-au prezentat acolo toate documentele privind despăgubiri. Vom stabili cum vom face asta.

Ne asumăm, este o greșeală a soldaților noștri. Nu eu am dat coodornatele greșit, este un exercițiu la care nu eu am făcut tactica. O să stabilim cine a greșit, nu pot să vă spun acum. Au fost grupe mixte de militari SUA și români. Acest scenariu de exercițiu s-a făcut în comun, iar acea zonă a fost aleasă de Armata României”, a declarat ministrul Apărării.

Militarii care participau la un exercițiu NATO în zona Fetești, județul Ialomița, au greșit coordonatele și au intrat cu blindatele pe un teren agricol privat, distrugând mai multe culturi! Proprietarul terenului a declarat la B1 TV că deși mai mulți oameni s-au dus între tancuri, militarii americani i-au ignorat.


Citește și:

Aplicația Clever Taxi a lui Daimler Benz a plătit un articol în Adevărul, care-i prezintă pe taximetriștii români drept niște brute limitate, homofobe și amenințătoare!

De aici s-a schimbat jocul Simonei Halep în finala de la Dubai. Ce i-a spus antrenorul
GSP.RO

De aici s-a schimbat jocul Simonei Halep în finala de la Dubai. Ce i-a spus antrenorul

Horoscop 23 februarie 2020. Taurii își reînnoiesc cercul de prieteni
HOROSCOP

Horoscop 23 februarie 2020. Taurii își reînnoiesc cercul de prieteni