MENIU CAUTĂ
, de Valentina Postelnicu

Deputatul Andrei Alexandru a demisionat din PSD şi acuză „politica dominată de interese personale și de grup, în detrimentul celor ale alegătorilor”

Distribuie

Deputatul Andrei Alexandru a demisionat din PSD. Parlamentarul de Giurgiu acuză politica "dusă de PSD Giurgiu, în ultimii ani", şi care este "dominată de interese personale şi de grup".

„Astăzi, 11 februarie, am anunțat oficial conducerii Camerei Deputaților decizia de a părăsi grupul parlamentar PSD, devenind, astfel, deputat neafiliat. Nu a fost deloc o decizie ușoară, însă a fost o decizie necesară, dictată de cursul pe care l-a luat, în ultimii doi ani, politica dusă de PSD Giurgiu”, a scris deputatul, pe pagina de Facebook.

El atacă dur PSD: „O politică dominată de interese personale și de grup – în detrimentul celor ale alegătorilor -, de trădări și jocuri ”la două capete”, de marginalizare a celor care nu erau de acord cu direcția în care se îndrepta PSD Giurgiu… În aceste condiții, am decis că este timpul să mă ”rup” de acest tip de politică, pe care nu o voi accepta niciodată și să rămân deputat neafiliat, urmărind, în toată activitatea mea de parlamentar, să apăr interesele alegătorilor giurgiuveni”, a spus Andrei Alexandru.

În ultima vreme, mai multe nume sonore au demisionat din PSD și s-au înscris în Pro România. Printre aceștia se numără fostul premier Mihai Tudose, deputatul Georgian Pop, Adrian Țuțuianu și Oana Silvia Vlăducă, Adrian Pau.

Citeşte şi: Libertatea a refăcut după 6 ani o fotografie cu aceleași personaje: trei copii romi, aruncați de stat într-un centru de plasament dur! Povestea lipsei de șansă din România

Citește mai multe despre andrei alexandru, demisie și PSD pe Libertatea.

Comentarii