MENIU CAUTĂ
08 Sep. 2018 09:10

Deputatul-mitralieră Cătălin Rădulescu, ofensat de Gabriela Firea. ”Nu este nici ombilico del mondo, nici diva hollywoodiană ca să ne spună ce să facem”

Distribuie

Deputatul-mitralieră Cătălin Rădulescu se consideră ofensat de criticile aduse partidului de Gabriela Firea și o sfătuiește ”să se potolească”. ”Nu este nici ombilico del mondo, nici diva hollywoodiană ca să ne spună ce să facem” afirmă, supărat deputatul. El este chiar politicianul care a declarat recent că va veni cu un milion de oameni ”să îi calce în picioare” pe manifestanții din Piața Victoriei. Tot el a spus în trecut că va ieși cu mitraliera în stradă ca să apere ”statul pentru care am luptat noi” la Revoluție.

Deputatul-mitralieră Cătălin Rădulescu a comentat scrisoarea publică a primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, vorbind despre luările  de poziție ale edilului pe de o parte sarcastic, pe de alta cu umor.

„Am citit şi eu scrisoarea doamnei Firea. Încerc să mă obişnuiesc cu modul acesta nou de lucru în cadrul partidului, după 22 de ani în partid. Văd mai nou că trimitem scrisori. E genul poştă, de trimis scrisori prin poştă, dragoste şi prietenie. (…) Scrisoarea pierdută aş vrea să o comentez un pic. Dacă dânsa vine cu tot felul de idei şi năstruşnicii din acestea, cred că greşeşte. Dânsa nu face agenda nici a partidului, nici a nimănui. Ne-am propus un program foarte interesant pentru oameni, agresiv investiţional în toate domeniile, începând de la spitale regionale, autostrăzi, cale ferată de viteză mare, staţiuni balneoclimaterice şi dintr-o data în loc să ne axăm pe aceste treburi, pentru că le putem face, doamna Firea se trezeşte şi îi arde să ne trimită scrisori pierdute, scrisori de dragoste, cere vot de încredere. (…) Dacă are nemulţumiri administrative să facă dezbateri cu miniştrii de resort, cu premierul, dar nu să ne facă scrisori. Nu este nici ombilico del mondo, nici diva hollywoodiană ca să ne spună ce să facem. Cam atât. Restul cred că ar fi cazul să se potolească. Să facă întâlniri tete-a-tete cu preşedintele, cu cine vrea dânsa, dar să ne lase în pace, pentru că noi avem treabă”, a afirmat Cătălin Rădulescu, pentru Mediafax.

Sursa foto: The Romanian Journal


VIDEO | Oferta făcută de un milionar aristrocrat de 72 de ani tinerei care este dispusă să-i devină soție


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 20 februarie 2019
Comentarii