MENIU CAUTĂ
18 Sep. 2018 21:41

Detaliul șocant observat de o mamă într-o fotografie a fiicei sale, făcută acum 10 ani. „Poate a prevăzut viitorul”

Distribuie

Laura Cisse, mama a doi copii, crede că o fotografie realizată în urma cu 10 ani, în care apare una din fiicele ei, a "prevăzut" faptul că va mai avea un copil.

În fotografia realizată în urmă cu un deceniu apare prima fiică a femeii, Ayesha, pe atunci în vârstă de 5 ani. În spatele ei, poate fi văzută o altă figură, pe care Laura a asociat-o imediat cu a doua ei fiică, Sophie. Numai că…Sophie nu era născută atunci.

„Când m-am uitat prima oară la fotografie, ochii mei s-au îndreptat imediat către acea figură și m-am gândit: Ce face Sophie acolo? Nu o mai văzusem în acea imagine până atunci. Apoi mi-am dat seama că Sophie nici măcar nu era născută când a fost făcută fotografia. Nu putea să fie ea. Poate este un ecou al viitorului sau ceva de genul”, a spus Laura, potrivit The Mirror.

Femeia și-a adus aminte și cum a făcut acea fotografie. „Era o sâmbătă, ploua și Ayesha îmi tot zicea să probeze rochia, care era nouă. Când a îmbrăcat-o, am zis că este foarte drăguță și că o să-i fac o poză. Îmi amintesc că eram singure, nu era niciun alt copil acolo. Arată ca o fetiță cu părul blond, dar nu putea fi nimeni altcineva în casă”, a mai spus Laura.

 

 

Femeia a mai spus că cineva i-a sugerat că poate în fotografie apare capul unei păpuși, însă nici această teorie nu se susține, spune ea, pentru că Ayesha nu avea păpuși la vremea respectivă.

Astfel, pentru Laura, apariția bizară a fetiței cu păr blond, care seamănă cu Sophie, rămâne un fenomen inexplicabil.

Fotografii: Facebook


CITEȘTE ȘI: 

EXCLUSIV / Simona Halep, pozată ca acum 100 de ani. Liderul WTA, printre cei mai importanți români din ultimul secol (FOTO&VIDEO)

Citește mai multe despre Copii, fotografie și Mama pe Libertatea.

Comentarii