Mergi direct la conținut »
Dictatorul Nicolae Ceaușescu era înnebunit după serialul "Kojak"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Dictatorul Nicolae Ceaușescu era înnebunit după serialul "Kojak"

Dictatorul Nicolae Ceaușescu era înnebunit după serialul „Kojak”

Dictatorul comunist Nicolae ceaușescu era mare fan al serialului polițist Kojak, unde rolul principal a fost interpretat de actorul american Telly Savalas.

De Dana Aramă,

Nicolae Ceaușescu, care a fost executat în urmă cu 28 de ani, la Revoluția din 1989, avea micile lui plăceri dincolo de ochii lumii.

Acesta era înnebunit după serialul Kojak, după cum mărturisea scriitorul Dan Ciachir pentru revista taifasuri. În schim, despre soția dictatorului, Elena Ceaușescu, care a trecut prin patul multor bărbați, scriitorul afirma că era o femeie rea și iubitoare de intrigă.

„Ştiu că lui îi plăcea foarte mult serialul «Kojak» cu acel personaj principal chel – Telly Savalas, iar vinul său preferat era Galbena de Odobeşti. Ea era o femeie rea, proastă, capsomană, iubitoare de intrigă. Nu ştiu dacă aş putea menţiona vreo altă bucurie de-a ei, nici măcar în materie de distracţie. Ceauşeştii îşi petreceau Revelioanele la Predeal, unde îngrădiseră vila lor într-un fel de ţarc, dar mai aveau un loc dedicat petrecerilor undeva în Cartierul Primăverii, unde şi locuiau. Maurer era avocat, Bîrlădeanu era economist. Oameni care fuseseră în străinătate, care trăiseră într-o lume normală, le plăceau restaurantele şi maşinile americane… Dej avusese Buick, dar Ceauşescu a trecut de la Mercedes 600 Pullman la Aro. L-a apucat, aşa, un soi de patriotism…”, afirma Dan Ciachir.

Telly Savalas a fost un îndrăgit actor american. În România a fost cunoscut grație rolului principal interpretat în serialul Kojak, difuzat de Televiziunea Română prin anii ’70-’80. Starul a încetat din viață în ianuarie 1994.


Citește și: EXCLUSIV/Legați, puși în genunchi și bătuți până au făcut pe ei. Pușcăriașii aduc acuzații grave angajaților Penitenciarului Spital Rahova


 

Close
Închide
  Close