Mergi direct la conținut »
Directorul adjunct al  Poliției Locale Sector 3 a fost ”tras pe dreapta” de primarul Robert Negoiță. Beat, bărbatul s-a răsturnat cu mașina de serviciu după ce a lovit trei autoturisme
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Directorul adjunct al Poliției Locale Sector 3 a fost ”tras pe dreapta” de primarul Robert Negoiță. Beat, bărbatul s-a răsturnat cu mașina de serviciu după ce a lovit trei autoturisme

Directorul adjunct al Poliției Locale Sector 3 a fost ”tras pe dreapta” de primarul Robert Negoiță. Beat, bărbatul s-a răsturnat cu mașina de serviciu după ce a lovit trei autoturisme

Al doilea om din Poliția Locală a Sectorului 3, Alexandru Medrea, personajul care, luni seara, a provocat un spectaculos accident rutier pe o arteră din Capitală, a fost suspendat din funcție până la definitivarea cercetărilor declanșate de polițiștii rutieri. Aceasta este prima măsură pe care primarul a luat-o împotriva polițistul local care s-a urcat beat la volanul mașinii de serviciu și s-a răsturnat cu ea după ce a lovit trei autoturisme parcate pe marginea șoselei.

De Cristian Burcioiu,

La adăpostul mașinii cu girofar ce aparține Poliției Locale a Sectorului 3 și, cel mai probabil, a funcției de director adjunct al polițiștilor aflați în subordinea primarului Robert Negoiță, Alexandru Medrea a găsit de cuviință să conducă după ce s-a sprițuit bine. Inevitabilul s-a produs undeva pe bulevardul Basarabia din Capitală, chiar în fața Spitalului Victor Gomoiu, unde al doilea om din Poliția Locală a Sectorului 3 nu a mai reușit, din cauza băuturii care-i luase mințile, să-și stăpânească mașina de serviciu. Așa se face că a intrat în trei autoturisme parcate pe marginea drumului, după care s-a răsturnat precum într-o cascadorie.

Șoferul beat, șeful polițiștilor locali din Sectorul 3, avea 1,14 mg /l alcool în aerul expirat

Medrea, cascadorul bine afumat care a făcut praf patru mașini dintr-o lovitură, inclusiv pe cea a Primăriei Sectorului 3 pentru care lucrează, a avut noroc cu carul și a ieșit singur din mașina de serviciu, fără nici o zgârietură. Aparatul etilotest a indicat o alcoolemie de 1,14 mg/l în aerul pur expirat, dar omul numărul doi din schema Poliției Locale a Sectorului 3 a fost dus la IML pentru recoltarea de probe biologice.

”Nu era foarte coerent când polițiștii au încercat să vorbească cu el.  A reușit să iasă sigur din mașina răsturnată și nu a suferit nici o leziune. Bărbatul a fost dus la IML pentru a i se stabili alcoolemia. Cercetările sunt continuate pentru conducere unui autovehicul pe drumurile publice având o îmbibație alcoolică peste limita legală”, ne-au explicat surse judiciare.

Alexandru Medrea, omul doi din Poliția Locală Sector 3, are dosar penal și e bun de plată

Având în vedere că asigurarea auto nu acoperă pagubele în accidentele produse din cauza alcoolului, Alexandru Medrea, directorul adjunct al Poliției Locale a Sectorului 3 care și-a zis că poate să conducă beat o mașină de serviciu, va fi nevoit să plătească din propriul buzunar toate pagubele produse în urma accidentului în care au implicate patru autoturisme. Între timp, șeful lui, primarul Robert Negoiță, l-a tras, la rându-i, pe dreapta.


Specialiștii avertizează: În România ar putea apărea fenomenul de ”migrație în căutarea apei”


 

Close
Închide
  Close