De Iulian Budușan,

Sursele au spus că, în primul rând, politiștii locali nu au atribuții de pază, iar specificațiile sunt clare: paza se face cu personal contractual.

Acestea mai spun că, în cazul în care angajații Poliției Locale nu vor semna că iau la cunoștință despre noua lor obligație de serviciu, vor primi sancțiune disciplinară.

Conform notei interne obținute de Libertatea, dacă stațiile vor fi vandalizate, polițiștii locali vor trași la răspundere. De asemenea, nota arată că, la întocmirea rapoartelor de activitate zilnică, va fi menționată integritatea stațiilor aflate în perimetrul de patrulare, iar în cazul constatării distrugerii, vor fi efectuate fotografii doveditoare.

Nota prin care polițiștii locali sunt anunțați că vor păzi stațiile STB

“Stațiile STB au fost modernizate de ADP4, ele sunt proprietatea STB. Deci, Poliția Locală Sector 4 păzește bunurile unei societăți comerciale”, a mai spus sursa pentru Libertatea.

Cristian Zărescu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sector 4, a declarat pentru Libertatea, că intră în atribuțiile polițiștilor locali să păzească orice obiectiv realizat din bugetul local.

“Potrivit regimului de funcționare al Poliției Locale, intra în atribuțiile polițiștilor locali să protejeze obiectivele realizate din bugetul local al Primăriei Sectorului 4 și, de asemenea, să protejeze bunurile oamenilor”, a mai spus Cristian Zărescu.

Citeşte şi:

Traian Băsescu, ieşire violentă la adresa lui Moise Guran: „E o panaramă. Va fi un rateu în politică”

Polițist din Vaslui, judecat pentru că și-a șantajat iubita ca să nu-l părăsească. I-a interceptat toate conversațiile

Dallas, cartierul pus la zid: “Ne-au zidit aicea ca la Berlin!” Copiii din cel mai tânăr cartier al Iașiului merg pe un zid ca să ajungă la școală

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși
HOROSCOP
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși