MENIU CAUTĂ

Doi români au fost condamnați în Anglia pentru că se dădeau șoferi de taxi, dar își jefuiau clienții

Distribuie

Doi români, Vasile Stoian și Englezu Tănase, veri primari, au fost condamnați la câte 7 ani de pușcărie în Marea Britanie.

Cei doi se stabiliseră în Anglia și se dădeau drept șoferi de taxi. Ei acționau seara, în jurul barurilor, și luau „clienți” aflați într-o stare cât mai avansată de ebrietate.

Ei nu-i duceau pe respectivii unde doreau, ci îi jefuiau, a anunțat dailymail.co.uk.

Aceștia își căutau victimele în jurul barurilor din Birmingham și din Coventry și le ofereau prețuri „modice” pentru o cursă cu taxiul.

Când îi prindeau în mașină, le luau banii, alte obiecte de valoare sau îi obligau să le dea cardurile și codurile PIN.

La un moment dat, ei l-au obligat pe unul dintre „clienți” să efectueze plăți de circa 300 de lire pe diverse site-uri din România.

Cei doi au fost arestați în 2017. În curtea locuinței lui Vasile Stoian (30 de ani) a fost găsit automobilul Mercedes folosit pe post de „taxi”.

Cei doi au dat vina unul pe celălalt pentru aceste infracțiuni. Într-un final, ei au recunoscut faptele comise și și-au primit recent pedeapsa: 7 ani cu executare.


Reporterul Libertatea Ștefan Pană urmărește din Chișinău criza politică din Republica Moldova: Țara cu doi preşedinţi şi doi premieri!

Citește mai multe despre Anglia, jaf și tanar arestat pe Libertatea.

Comentarii