Mergi direct la conținut »
Doi uriași au fost puși să stea pe scaune alăturate în același avion. Imaginea a devenit virală
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Doi uriași au fost puși să stea pe scaune alăturate în același avion. Imaginea a devenit virală

Doi uriași au fost puși să stea pe scaune alăturate în același avion. Imaginea a devenit virală

Doi britanici uriași, care concurează la concursuri de genul "Cel mai puternic om din lume", s-au urcat în același avion. Cei doi, oameni care au sărit cu mult de bariera de 100 de kilograme, au fost puși de cei de la check-in să stea pe scaune alăturate.

Ce a ieșit? Cei doi au mers de la Londra până în Scoția mai mult decât înghesuiți. Eddie Hall, supranumit „Bestia”, a fost desemnat cel mai puternic om din lume în 2017, iar Brian Shaw a cucerit același titlu de patru ori, a notat thesun.co.uk.

„Doamnele de la check-in ne-au pus pe scaune alăturate și nimeni n-a vrut să schimbe locul cu unul dintre noi. Voi ați fi schimbat locul cu unul ca mine? Nici eu n-aș fi făcut-o”, a scris Eddie Hall. Postarea lui a devenit virală. 


Carmen Dan, reacție vehementă la adresa judecătoarei care a ironizat, criticat și acuzat o femeie agresată de soț. „Mă simt umilită ca ministru și ca femeie”

 
 
Close
Close
Închide